VIDEO Ce meci la Mondialul Cluburilor: Real Madrid, patru bare cu Al-Jazira! Arabii şi-au şocat adversarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Campioana Europei a primit o replică la care, probabil, nu s-a aşteptat în momentul în care a ajuns la Abu-Dhabi. Chiar dacă şi-a aliniat cea mai bună echipă, Zidane a „tremurat“ pe margine.

Mondialul Cluburilor a început de o săptămână, însă competiţia s-a bucurat cu adevărat de atenţia suporterilor abia miercuri, atunci când Real Madrid a intrat direct în a doua semifinală.

Campioana Europei a întâlnit campioana Emiratelor, ţara care găzduieşte această ediţie a turneului. Al-Jazira, pregătită de olandezul Henk ten Cate, a fost considerată o victimă sigură în faţa spaniolilor. Iar la cum a decurs prima repriză, cu Real atacând în valuri, mulţi au crezut că madrilenii vor câştiga la scor. N-a fost însă aşa. După ce Real a avut două bare, un gol anulat, plus o sumedenie de ocazii, arabii au deschis scorul contrar cursului jocului. Pe contraatac, marocanul Boussoufa (41) a punctat pentru Al-Jazira. La pauză, formaţia din Emirate a condus cu 1-0.

La reluare, Cristiano Ronaldo a egalat (53), Real a mai avut două bare, după care Bale a adus victoria în minutul 81.

Pentru Real Madrid urmează finala Mondialului Cluburilor cu formaţia braziliană Gremio (sâmbătă, ora 19.00). Sud-americanii au trecut de Pachuca (Mexic) în prima semifinală, scor 1-0, după prelungiri.

Finala mică va fi disputată de Al-Jazira şi Pachuca, tot sâmbătă, de la ora 16.00.

VEZI REZUMATUL MECIULUI AL-JAZIRA - REAL MADRID

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite