VIDEO Meci electrizant, cu şase goluri, între Spania şi Portugalia. Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spania şi Portugalia şi-au confirmat statutul de echipe valoroase, puternice şi au oferit un prim meci cu adevărat memorabil la Cupa Mondială de fotbal

Spania şi Portugalia au încheiat la egalitate, scor 3-3, în derbyul Grupei B de la Cupa Mondială. 

Disputa s-a deblocat încă din minutul 4, când Cristiano Ronaldo l-a păcălit pe Nacho cu celebra sa bicicletă şi a scos o lovitură de pedeapsă. Tot el a bătut: 1-0 Portugalia! 

Spania a egalat prin Diego Costa (foto jos), în minutul 24, după o fază în care atacantul i-a pus o mână în gât lui Pepe, l-a întors pe Fonte pe toate părţile şi a marcat cu un şut plasat.

Spaniolii puteau trece în avantaj la bara lui Isco şi la ocazia lui Iniesta, însă lustianii au dat lovitura în minutul 43 prin acelaşi Ronaldo, care a tras din afara careului. De Gea a scăpat mingea şi Portugalia intra cu 2-1 la cabine.

În partea a doua, Furia Roja a întors meciul rapid: Diego Costa a egalat din faţa porţii în minutul 55, după o recentrare a lui Busquets.

Nacho a marcat un gol spectaculos în minutul 58, şut din afara careului care loveşte ambele bare laterale şi intră în plasă: 3-2 pentru Spania. Ultimul cuvânt l-a avut tot Ronaldo, care a marcat al treilea lui gol în minutul 88 din lovitură liberă, după o execuţie uluitoare. 

„S-a jucat cel mai furmos meci, haideţi acasă“

Spania: De Gea - Nacho, Sergio Ramos, Piqué, Alba, Busquets - Koke, Iniesta (Alcantara '70), Silva (Lucas Vazquez '86) - Isco, Diego Costa (Aspas '77). Selecţioner: Fernando Hierro

Portugalia: Rui Patricio - Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro - William Carvalho, Moutinho - Bernardo Silva (Quaresma '69), Bruno Fernandes (Joao Mario '68), Guedes (Andre Silva '80) - Cristiano Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos
Meciul a fost arbitrat de italianul Gianluca Rocchi.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care a marcat la opt turnee majore internaţionale

În celălalt meci din Grupa B, Iranul a trecut cu 1-0 de Maroc. În runda a doua vor avea loc meciurile Spania - Iran şi Portugalia - Maroc. Vezi aici programul de la Cupa Mondială. 

Golul marcat de Diego Costa în minutul 24

Imagine indisponibilă

   Golurile partidei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite