VIDEO Materrazi, genial: ce a folosit pentru a-şi turna în cap apă şi gheaţă în #IceBucketChallenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul italian, campion mondial în 2006, dar şi câştigător al Ligii Campionilor, în 2010, a ales o modalitate originală pentru a participa în campania globală de luptă împotriva maladiei ALS (scleroză laterală amiotrofică).

Nu trece nicio zi fără ca vedetele autohtone şi internaţionale să participe în #IceBucketChallenge. După ce, ieri, Adrian Mutu şi Constantin Anghelache au acceptat provocarea, astăzi, alte personaje din lumea sportului au continuat jocul.

Materazzi l-a provocat pe Zidane

Ajuns la 41 de ani, Marco Materazzi nu mai joacă fotbal. Chiar dacă are un CV bogat, el va fi mereu asociat cu momentul în care a provocat eliminarea francezului Zidane, în finala Mondialului din 2006, şi nu cu performanţele sale fotbalistice.

După incidentul de la CM 2006 s-a spus că Materazzi ar fi jignit familia lui Zidane, motiv pentru care francezul i-a dat un cap în piept, fiind eliminat de arbitru. Mult timp după acest moment, Zidane a refuzat să se împace cu Materazzi. Abia în 2010 cei doi au îngropat securea războiului.

Tocmai de aceea, Materazzi şi-a permis să-l provoace pe Zidane la #IceBucketChallenge. N-a fost singura idee inspirată a italianului. El a folosit trofeul Ligii Campionilor pe care l-a câştigat, în 2010, cu Inter, pentru a-şi turna apa şi gheaţă în cap. Iată momentul:

Mourinho, provocări pentru artişti

Fostul antrenor al lui Materazzi la Inter, Jose Mourinho, a luat şi el parte în #IceBucketChallenge. Actualul tehnician al celor de la Chelsea i-a provocat, la rândul său, pe cântăreţul Bryan Adams şi pe actorul James McAvoy. 

„The Special One“ a avut o reacţie violentă după ce i s-a turnat în cap apă şi gheaţă:

Stoican l-a imitat pe preşedintele Dinamo

Antrenorul „câinilor“, Flavius Stoican, a acceptat provocarea preşedintelui Constantin Anghelache şi a participat şi el în campania #IceBucketChallenge. N-a uitat însă să-i provocare, la rândul său, pe Răzvan Lucescu (antrenor Petrolul), Ilie Dumitrescu (fost internaţional) şi Claudiu Niculescu (antrenor).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite