VIDEO Mario Balotelli l-a lăsat fără cuvinte pe un jurnalist care i-a adresat o întrebare la o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balotelli este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai rebeli fotbalişti din lume FOTO MC FCcouk
Balotelli este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai rebeli fotbalişti din lume FOTO MC FCcouk

Proaspăt transferat la AC Milan, Mario Balotelli a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă în cadrul căreia atacantul italian s-a luat de un jurnalist englez pe care nu-l are la inimă de pe vremea când juca la Manchester City.

Când jurnalistul britanic a vrut să-i adreseze o întrebare lui Balotelli, fotbalistul i-a replicat tăios: „Nu vorbesc cu tine şi cu ziarul tău. De când am ajuns în Anglia, ai scris numai de rău despre mine. Îmi pare rău!”, a spus Balotelli, spre surprinderea celor care asistau la conferinţa de presă.

Atacantul italian este anunţat titular în echipa lui AC Milan pentru jocul din Serie A cu Udinese. Balotelli a ajuns la Milan în această săptămână, gruparea patonată de Silvio Berlusconi plătind lui Manchester City suma de 20 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului de culoare. Salariul anual al lui Balotelli va fi de 4 milioane de euro.

"Tricoul lui Milan nu este o povară pentru mine. E o onoare pentru că voi avea şansa de a juca la o echipă după care am tânjit. Vreau să rămân mult timp de acum înainte la Milan. A juca aici este ca şi cum mi-am realizat un vis. De acum înainte nu vreau să vorbesc, ci să joc cât mai mult", a spus Balotelli la conferinţa de presă în care a fost prezentat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite