VIDEO Marele Federer, alergat pe tot terenul de Marius Copil: punctul meciului a fost reuşit de român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil FOTO EPA-EFE
Marius Copil FOTO EPA-EFE

Roger Federer s-a impus în finala turneului de la Basel cu Marius Copil, însă lovitura meciului i-a aparţinut românului.

Copil a rezistat unui schimb de mingi prelungit cu Federer, s-a apărat impecail, apoi a executat o scurtă, l-a adus pe Federer la fileu şi a încheiat punctul cu un lob. 

Elveţianul Roger Federer a declarat, duminică, după ce l-a învins pe Marius Copil în finala turneului de la Basel, că nu a putut evolua chiar aşa cum şi-ar fi dorit împotriva românului şi că adversarul său a jucat un tenis frumos.

“Am fost tensionat astăzi. Nu am putut să-mi fac jocul aşa cum speram împotriva lui Copil. El s-a descurcat foarte bine. A jucat un tenis frumos. Din fericire am ştiut să profit de oportunităţile avute în această săptămână şi cred că asta mi-a adus victoria”, a spus Federer, potrivit ATP.

Federer s-a declarat emoţionat de faptul că a obţinut trofeul în oraşul său. “Să câştig din nou aici, în oraşul meu, înseamnă mult şi este emoţionant”, a afirmat el.

Marius Copil, locul 93 ATP, venit din calificări, a fost învins, cu 7-6 (5), 6-4, de elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 1, în finala turneului de 500 de puncte de la Basel. Românul a condus cu un break în ambele seturi, scoruri 3-1 şi 4-1.

 >

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite