VIDEO Cel mai iubit român din Belgia: Răzvan Marin, gol fabulos şi despărţire superbă de fanii lui Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin

Într-o perioadă în care tot mai puţini jucători români reuşesc în fotbalul mare, Răzvan Marin (22 de ani), transferat deja de Ajax pentru 12,5 milioane de euro, e o excepţie de la regulă.

Răzvan Marin e singurul fotbalist produs de Academia lui Hagi care a confirmat în străinătate, după ce a plecat de la Viitorul.

Cifrele mijlocaşului de 22 de ani vorbesc de la sine: 18 goluri pentru Standard Liege în 103 meciuri în toate competiţiile şi 10 şi goluri şi 9 pase decisive în actuala stagiune. 

Joi seară, fiul lui Petre Marin, fost jucător al Stelei, a bifat ultima partidă pe teren propriu pentru Standard în acest sezon. Iar internaţionalul român a avut o prestaţie stelară! A marcat ambele goluri în victoria cu rivala Club Brugge, scor 2-0. Prima reuşită a venit din penalty (68), iar a doua după o lovitură liberă splendidă (90), iar asta în condiţiile în care Standard a jucat în zece oameni, după ce fostul dinamovist, Collins Fai, a fost eliminat în minutul 30.

Succesul obţinut de Standard a pus capăt seriei de patru înfrângeri la rând şi a făcut Genk campioană, deoarece Club Brugge, după eşecul de joi, a rămas la patru puncte de lider, când mai e o etapă de jucat.

La finalul partidei, Răzvan Marin şi-a luat adio de la suporteri într-o atmosferă extraordinară. „Am făcut un lung şi minunat tur de onoare, a fost ultimul meci aici. Am făcut multe lucruri bune împreună. Trăiesc o mare emoţie. Am simţit mereu sprijinul fanilor la Standard“, a declarat Răzvan Marin.

Din sezonul viitor, el va juca pentru Ajax Amsterdam, formaţie care a atins semifinalele Ligii Campionilor în acest an şi tocmai a cucerit titlul în Olanda.

VEZI GOLURILE LUI RĂZVAN MARIN CU CLUB BRUGGE

VEZI CUM ŞI-A LUAT RĂZVAN MARIN ADIO DE LA SUPORTERI 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite