VIDEO Mai ghinionist nu se poate! A dat două autogoluri şi a ratat un penalty în ultima etapă din campionatul Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walters (stânga) a făcut cel mai prost meci din cariera lui FOTO uefa.com
Walters (stânga) a făcut cel mai prost meci din cariera lui FOTO uefa.com

Pentru un atacant irlandez  din Premier League azi chiar a fost sâmbăta neagră a carierei lui, cea în care a reuşit o "performanţă" greu de egalat.

Jonathan Walters (29 de ani) a început ca titular meciul Stoke City- Chelsea şi îşi propusese să înscrie măcar o dată în poarta lui Cech. Din nefericire pentru el, irlandezul a încurcat porţile. Mai întâi, în minutul 45 a reluat spectaculos, din plonjon, o centrare a lui Mata şi şi-a învins propriul portar. Apoi, în minutul 63 a modificat iar tabela, de această dată lovind defectuos mingea cu capul după un corner al oaspeţilor. 

Chelsea a făcut până la urmă 4-0, prin golurile lui Lampard şi Hazard, iar în ultimul minut de jos gazdele au avut ocazia de a spăla cât de cât din ruşine. Stoke a avut un penalty, pe care acelaşi Walters l-a executat cu sete la un metru peste poartă. În ciuda acestor isprăvi, Jonathan Walters este golgeterul lui Stoke (locul 10 în Anglia), cu 5 goluri, în condiţiile în care concurenţii săi în atac sunt mult mai celebrii Peter Croch şi Michael Owen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite