VIDEO "Lupii galbeni" au creeat isterie la un liceu din Ploieşti. Elevii lui Contra au fost aclamaţi şi asaltaţi de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pablo

Fotbaliştii Petrolului i-au vizitat ieri pe elevii Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" din Ploieşti pentru a-i invita la meciul de luni seară, cu Viitorul Constanţa.

Elevii lui Cosmin Contra au avut parte de o primire entuziasmantă, susţinătorii "lupilor" comportându-se ca nişte adevăraţi suporteri pe stadion. Cu steaguri şi fumigene, fanii au creat o atmosferă similară celei de la meciurile de pe arena "Ilie Oană", 5 dintre ei demonstrând în cadrul unui concurs că posedă cunoştinţe solide privind istoria clubului. Participanţii au câştigat cu toţii un premiu special: se vor afla pentru o zi alături de jucătorii Petrolului!

hamza

Antrenorul a ţinut să le mulţumească pentru susţinere celor peste o mie de elevi de la "Victor Slăvescu": "Sperăm să ne întorceţi vizita, aşa că aşteptăm la meciuri, pe stadion, avem nevoie de încurajările voastre!".Vizibil emoţionat de reacţia fanilor, Geraldo Alves s-a declarat încântat că prezenţa Petrolului a produs o imensă bucurie adolescenţilor: "Fotbaliştii, în special, sunt adevărate exemple pentru ei, iar atunci când ne văd şi în afara gazonului sunt în culmea fericirii. Ne simţim bine participând la astfel de acţiuni, vom mai merge şi în alte şcoli şi licee din Ploieşti".

La final, preţ de o jumătate de oră, jucătorii au oferit bilete pentru partida cu Viitorul, au dat autografe pe postcarduri şi au făcut sute de fotografii. 

Sursa: fcpetrolul.ro

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite