VIDEO De ce a luat echipa lui Mititelu patru etape de suspendare: bătaie teribilă între spectatori!

VIDEO De ce a luat echipa lui Mititelu patru etape de suspendare: bătaie teribilă între spectatori!

Mititelu (dreapta) crede că Mircea Sandu complotează cu primarul Craiovei

Adrian Mititelu a luat foc după ce echipa sa a primit patru etape de suspendare, însă imaginile sunt elocvente: spectatorii de la meciul "U" Craiova - Râmnicu Vâlcea au încins o bătaie pe cinste.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Eu merg la război cu sabia de lemn, ei vin cu tancurile şi mitralierele", a acuzat Adrian Mititelu, după ce echipa sa a primit patru etape de suspendare. Această sancţiune vine la puţine zile după ce FC U Craiova a primit dreptul de a evolua pe "Ion Oblemenco". Doar că la iarnă stadionul va fi demolat, aşa că echipa lui Mititelu nu va mai apuca să joace pe fostul "Central".

Toată lumea a crezut că e un complot pe axa Olguţa Vasilescu - Mircea Sandu, însă incidentele de la meciul FC U Craiova - Râmnicu Vâlcea dovedesc contrariul. Fanii Craiovei s-au bătut cu localnicii, meciul având loc la Roşiori de Vede. Totul a pornit de la faptul că suporterii Universităţii îl înjurau pe Claudiu Niculescu, iar cei din Roşiori nu erau de acord. 

Cum clubul lui Mititelu a organizat meciul, pedeapsa s-a îndreptat împotriva formaţiei alb-albastre. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: