VIDEO Un arbitru a făcut poze cu Lionel Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simpatia pentru Leo Messi l-a determinat pe un arbitru să facă o poză alături de starul Argentinei chiar pe terenul de joc FOTO Mediafax
Simpatia pentru Leo Messi l-a determinat pe un arbitru să facă o poză alături de starul Argentinei chiar pe terenul de joc FOTO Mediafax

Partida Chila – Argentina din preliminariile Cupei Mondiale 2014 din America de Sud a avut parte de un amănunt inedit. La finalul întâlnirii, arbitrul a vrut să aibă o amintire cu starul argentinian Leo Messi, căruia i-a solicitat să facă o fotografie alături de el.

Onoarea de a-l arbitra pe Lionel Messi l-a copleşit pe arbitrul partidei Chile – Argentina, astfel încât cavalerul fluierului nu a putut rezista tentaţiei de a-i cere argentinianului să facă o fotografie împreună.

Imediat după încheierea partidei, când toţi jucătorii mergeau spre vestiare, Messi a fost oprit din drum de către arbitru, care a fost foarte bucuros că starul Barcelonei s-a oprit pentru a fi fotografiat.

În altă ordine de idei, Argentina a câştigat meciul cu Chile cu scorul de 2-1, unul dintre goluri fiind marcat chiar de Lionel Messi, iar al doilea de Gonzalo Higuain. Naţionala pumelor conduce grupa preliminară sud-americană cu 20 de puncte, fiind urmată în clasament de Ecuador cu 17 puncte şi Columbia cu 16 puncte.

În actuala campanie, Argentina a jucat nouă partide, având în palmares şase victorii, două egaluri şi o singură înfrângere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite