VIDEO Liga I: FCSB - CSU Craiova 1-1, Băluţă a deschis scorul, Gnohere a egalat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB şi CSU Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, partidă contând pentru etapa a treia a Ligii I. Băluţă şi Gnohere au fost marcatorii celor două goluri.

Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.De altfel, repriza a doua a aparţinut în totalitate echipei roş-albastre, care a profitat de retragerea oltenilor.

„Noi am avut două zile de recuperare în minus“, a explicat Băluţă căderea echipei craiovene din partea a doua.  

Înaintea partidei, Gigi Becali a fost în cantonamentul echipei de la Berceni. Una dintre măsuri a fost retragerea banderolei lui Allibec, fotbalist care n-a fost nici în lot pentru acest meci, urmărind partida alături de Gigi Becali. 

"Am fost astăzi la cantonamentul echipei ca să iau nişte măsuri şi să le spun despre ce este vorba în fotbalul de azi. Şi le-am spus că fotbalul de astăzi este pe miliarde de euro. Este război, iar de acum la Steaua este unitate de elită. Noi suntem de trei ori mai buni decât ăia de la Viktoria Plzen, dar ăia au venit la război şi de aceea a fost 2-2. Noi suntem unitate de elită şi trebuie să batem 2-0, 3-0 în retur. Vor avea şi primă, 30.000 de euro. Am avut o discuţie cu Alibec şi i–am spus că i-am dat banderola pentru că era cel mai bun. Eu comand şi i-am spus că nu mai are banderola, pentru că trebuie să o aibă un jucător exemplu. S-a cam supărat că i-am spus că-i iubesc mai mult pe Budescu şi Teixeira, că dau război. Banderola i-am dat-o lui Pintilii că lui i-am luat-o. Dacă îşi revine, Alibec va reprimi banderola. Avem pe generalul Dică căruia îi place pacea, nu îi place războiul", a spus Becali, înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova.

0-1: Ovidiu Popescu a dat o pasă greşită în jumătatea propriu, Gustavo l-a lansat în adâncime pe Băluţă şi acesta a deschis scorul cu un şut plasat pe lângă Niţă de la 12 metri.

1-1: Calancea a respins în faţă o lovitură liberă executată de Bălaşa, apoi l-a blocat pe Momcilovici, dar balonul a ajuns la Gnohere care a înscris în poarta goală din 6 metri

FCSB: Niţă - Enache, Bălaşa, Momcilovici, Junior Morais – Pintilii (Larie '46), Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Teixeira (De Amorim '46) – Gnohere (D. Benzar '70). Antrenor: Nicolae Dică.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija (Rossi '77), Barthe, Ferreira (Kelici '78), Briceag - Screciu, Zlatinski - Gustavo, Băluţă, Mitriţă (Bancu '57). Antrenor: Devis Mangia.

Golul marcat de Băluţă   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite