VIDEO Liga Campionilor: Diego Simeone „a incitat” publicul lui Atletico. Fanii olandezi şi-au bătut joc de cerşetoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

Atletico Madrid a trecut de PSV Eindhoven după 210 minute fără gol şi 16 lovituri de departajare, calificându-se în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Atletico Madrid s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după o dublă cu olandezii decisă de la 11 metri. Spania poate avea din nou trei echipe între ultimele opt.
Spaniolii lui Diego Simeone s-au calificat pentru al treilea an consecutiv în sferturile Ligii Campionilor şi pentru a doua oară la rând Atletico a avut nevoie de lovituri de departajare. Dacă în sezonul trecut victima a fost Bayer Leverkusen, de data aceasta a căzut PSV Eindhoven în faţa loteriei penaltyurilor.
După 120 de minute de fotbal la Madrid, scorul era 0-0, la fel ca-n meciul tur. Ambele echipe au cochetat cu golul calificării, echipa antrenată de Philipp Cocu trecându-şi în cont chiar şi-o bară la şutul lui Locadia deviat de Oblak. Şi tot bara, dar cea transversală, s-a opus la cea de-a 15-a lovitură de departajare, execuată de Narsingh. Introdus în minutul 118, atacantul lui PSV n-a făcut faţă presiunii, publicul de pe „Calderon” fiind incitat de Simeone să se manifeste cât mai zgomotos.

Fundaşul lateral Juanfran a transformat cea de-a 16-a lovitură de pedeapsă, carea făcut diferenţa în favoarea lui Atleti: 8-7 pentru spanioli, fiesta putea începe!

>

Fanii lui PSV au râs de cerşetoare

Înaintea partidei, fanii lui PSV Eindhoven au oferit un spectacol jenant în Plaza Mayor din Madrid, aruncând cu monede înspre un grup de cerşetoare şi aplaudând ca pe stadion în momentul în care acestea se aplecau după mărunţiş.  „Distracţia” s-a oprit după câteva minute, la intervenţia spaniolilor. 

Cum umilesc suporterii olandezi patru românce, de etnie romă, în Madrid

Haţegan i-a fluierat în ureche lui Toure
În cealaltă partidă a serii, Dinamo Kiev şi Manchester City au încheiat fără gol, iar echipa engleză, câştigătoare cu 3-1 în Ucraina, s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul a fost arbitrat de Haţegan, care a oferit şi un moment amuzant, când a suflat în fluier aproape de urechea lui Yaya toure. Ivorianul s-a lăsat într-o parte şi şi-a acoperit urechea cu palma, semn că Haţegan i-a deranjat timpanul.

S-au calificat în sferturi

Atletico Madrid
Real Madrid
Manchester City
Wolfsburg
Paris SG
Benfica

Partidele Barcelona – Arsenal (2-0 în tur) şi Bayern – Juventus (2-2) au loc miercuri seara. 

Vineri, de la ora 13.00, are loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală. 
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite