VIDEO Levante-Real Madrid 0-5. Elevii lui Ancelotti s-au încălzit pentru "El Clasico". Ronaldo, golgeter absolut în La Liga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid s-a distrat în deplasarea de la Levante, unde a câştigat cu un sec 5-0, chiar înainte de primul "El Clasico" al sezonului.

Real Madrid a dominat autoritar partida cu Levante din etapa a opta a campionatului Spaniei, câştigând această dispută cu 5-0. Ca de obicei, Ronaldo a fost omul cu golul pentru madrileni, portughezul punctând de două ori, prima dată din penalty. Cu aceste două reuşite, starul echipei lui Ancelotti a devenit golgeter detaşat în La Liga, cu 15 goluri marcate în opt runde. 

Pe lângă Ronaldo, au mai punctat Chicharito Hernandez (38), James Rodriguez (66) şi Isco (82). Cu acest succes, Realul urcat pe locul secund în clasament, la un punct în spatele liderului Barcelona, care joacă în această etapă acasă, cu Eibar.

Etapa viitoare programează primul "El Clasico" al Spaniei, Real Madrid urmând să primească pe "Bernabeu" vizita Barcelonei, întru-un meci ce se va disputa sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19.00. 

VIDEO Levante-Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite