VIDEO Lecţie pentru Becali, Stoica şi Dică: Noi ne „ţigănim“ la TV, alţii dau gol fantastic cu Tsygankov! Lazio, pusă la respect acasă de o echipă estică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Immobile, după bara din ultima secundă a meciului
Immobile, după bara din ultima secundă a meciului

FCSB s-a dus pe „Olimpico“ şi s-a făcut de râs, luând o bătaie cruntă. Iar asta după ce patronul Gigi Becali îşi pusese verdictul de „expert“ după meciul-tur: „Dăm gol şi acolo şi ne calificăm!“. Ce-i drept, echipa sa a dat gol, doar că a şi luat cinci.

Lazio a călcat vicecampioana României în picioare cu scorul general de 5-2 pentru a ne arăta, încă o dată, cât de departe suntem de fotbalul adevărat, deşi unii oameni, precum Gigi Becali şi Mihai Stoica visează cai verzi pe pereţi şi dau, periodic, declaraţii care mai de care sforăitoare.

Iar aceeaşi echipă a celor de la Lazio, care s-a distrat cu FCSB, s-a împiedicat, joi seară, acasă, în optimile Ligii Europa. Pe „Olimpico“ nu s-a prezentat Lyon, Atletico Madrid sau Arsenal, ci Dinamo Kiev, o altă formaţie estică, ocupanta locului doi în campionatul Ucrainei.

Fără să aibă jucători precum Florinel Coman, comparat cu Kylian Mbappe de Gigi Becali, dar cu nume precum Tsygankov, Kadar sau Shaparenko, Dinamo Kiev s-a bătut de la egal la egal cu Lazio. Oaspeţii chiar au condus pe „Olimpico“, după golul lui Tsygankov (52), însă italienii au replicat repede, prin Immobile (54) şi Felipe Anderson (62).

La 2-1 pentru Lazio, pe teren a intrat Junior Moraes, fost atacant la Gloria Bistriţa. Iar brazilianul, ajuns acum la 30 de ani, a redus „Olimpico“ la tăcere cu o reuşită fantastică (79).

Ce-i drept, Dinamo Kiev a avut şi noroc, fiindcă Immobile a lovit bara la ultima fază a meciului, însă ucrainenii au arătat că Lazio nu e vreo sperietoare şi păstrează şanse reale de calificare înaintea returului programat pentru 15 martie.

VEZI GOLURILE MECIULUI LAZIO - DINAMO KIEV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite