VIDEO Kyrgios, gest urât în ziua în care Djokovici l-a făcut praf: Ce a strigat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios, mai mereu supărat
Nick Kyrgios, mai mereu supărat

Nick Kyrgios (25 de ani, 47 ATP) nu e nici cel mai bun jucător australian de tenis, nici nu face parte din elita circuitului masculin. Cu toate acestea, e foarte mediatizat. Din păcate, aproape mereu, din motive nedorite.

Tenisul e supranumit sportul-alb, dar se „pătează“, periodic, din cauza unor oameni ca Nick Kyrgios. Derapajele sale comportamentale nu pot fi enumerate aici, pentru simplul motiv că sunt prea multe!

Paradoxal, un astfel de individ şi-a permis, de curând, să-l atace pe Novak Djokovici (1 ATP), un sportiv de alt calibru din toate punctele de vedere. Deşi într-o primă fază, a ignorat declaraţiile date de rivalul său din circuit, astăzi, Nole a explicat ce crede despre australianul de 25 de ani.

„Cred că Nick e bun pentru sport. Desigur, el e diferit, e preocupat de timpul său petrecut pe teren, de planurile pe care le are în afara terenului, dar toate astea în propriul stil. Îl respect pe Nick pentru tenisul pe care-l joacă. Cred că e un jucător foarte talentat, are un joc foarte bun şi a demonstrat, în trecut, de multe ori că are calitatea de a învinge pe oricine în lume. În afara terenului însă, nu am prea mult respect pentru el, ca să fiu sincer. Aici mă rezum la tot ce am de spus, nu mai am de adăugat niciun comentariu la ce am spus deja despre Nick Kyrgios, despre comentariile lui la adresa mea sau orice încearcă el să facă“, a spus Djokovici, potrivit Eurosport, postul care transmite turneul de la Australian Open.

La câteva ore după aceste afirmaţii, Kyrgios a mai oferit un moment nepotrivit pentru un meci de tenis. În debutul setului secund cu portughezul Ferreira Silva (184 ATP), după ce acesta a făcut break pentru 2-0, Nick, furios, şi-a descărcat nervii pe cineva din stafful său.

„Spune-i iubitei tale să iasă din loja mea!“, a strigat Kyrgios, după care a continuat să joace, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

VEZI REACŢIA INCREDIBILĂ A LUI NICK KYRGIOS ÎN TIMPUL MECIULUI

În ciuda acestui moment de furie, australianul s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-4, 6-4. În turul II de la Australian Open, Kyrgios îl va întâlni pe Humbert (32 ATP).

La conferinţa de după victoria cu Ferreira Silva (184 ATP), aflând despre afirmaţiile făcute de Djokovici, Kyrgios l-a mai „înţepat“ o dată pe liderul mondial: „E foarte straniu ce face, e un jucător de tenis extraordinar, dar cineva care petrece la bustul gol într-o pandemie...Nu cred că poate cineva să facă mai mult rău de-atât“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite