VIDEO Klopp îţi face ziua mai frumoasă: Neamţul a oferit un nou moment genial în timpul interviului

VIDEO Klopp îţi face ziua mai frumoasă: Neamţul a oferit un nou moment genial în timpul interviului

La ce faze fabuloase reuşeşte în faţa camerelor, parcă e un pic trist că Jurgen Klopp (52 de ani) a devenit antrenor de fotbal, deşi are potenţialul necesar pentru a fi un actor de succes.

Jurgen Klopp e de neoprit! Domină fotbalul european cu Liverpool, echipă pe care a făcut-o campioană continentală şi cu care se află acum pe primul loc în Premier League. Iar interviurile sale devin din ce în ce mai simpatice! 
 
„Adevărul“ a scris aici despre reacţia frumoasă a tehnicianului neamţ, în momentul în care a primit un clop din partea reporterului postului Eurosport România. 
 
La o zi după acest episod devenit viral, Klopp a oferit un alt moment genial, la Nyon, acolo unde a fost printre invitaţii UEFA la Forumul Antrenorilor. La eveniment au participat nume grele, inclusiv Mircea Lucescu.
 
La finalul întâlnirii, amabil, Klopp a stat de vorbă cu ziariştii acreditaţi. La un moment dat, un italian l-a întrebat dacă a discutat şi cu Pep, făcând referire la Josep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City. Din cauza accentului însă, s-a auzit „Pepe“, ceea ce l-a amuzat teribil pe Klopp, acesta glumind amical cu reporterul italian. Asta până când în cadru apărut chiar Guardiola, moment în care Klopp a luat-o la fugă, spunând ca un copil: „Şşşşşş! Vine Guardiola!“.
 
VEZI FAZA GENIALĂ CU KLOPP ÎN PRIM-PLAN
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: