VIDEO Klopp, reacţie genială în timpul interviului: „Cum se spune mulţumesc în limba română?“

VIDEO Klopp, reacţie genială în timpul interviului: „Cum se spune mulţumesc în limba română?“

Tehnicianul celor de la Liverpool e de departe cel mai simpatic antrenor din lumea fotbalului şi te bucuri pentru succesele sale, chiar dacă nu ţii cu formaţia pregătită de el.

Jurgen Klopp (52 de ani) e definiţia antrenorului carismatic! Are replici inspirate în orice situaţie, ştie de glumă în relaţia cu presa, aproape că niciodată nu se enervează la conferinţe, iar dacă îl supără ceva, ştie să aducă argumente. Pe scurt, să-l asculţi pe Klopp e o plăcere!
 
Duminică seară, după marea victorie cu Manchester City din campionat, tehnicianul celor de la Liverpool a fost intervievat de un trimis al postului Eurosport România. Cu această ocazie, la finalul discuţiei, Klopp a primit...un clop, o pălărie specifică zonei Maramaureşului, care, potrivit tradiţiei, aduce noroc. 
 
Germanul a fost încântat de iniţiativă şi l-a rugat pe reporterul Sebastian Ujică să-l înveţe cum să spună „mulţumesc“ în română.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: