VIDEO Jose Mourinho surprinde din nou: „The Special One“ a făcut un gest care i-a uimit pe englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mourinho nu se dezminte şi rămâne acelaşi antrenori carismatic, pus mereu pe şotii. La finalul partidei cu Liverpool, din Premier League, portughezul a întrerupt o transmisie live a unei televiziuni pentru a-şi felicita elevii pentru victoria obţinută în faţa cormoranilor.

După victoria cu 2-1 a lui Chelsea în faţa lui Liverpool, reporterul unei televiziuni britanice i-a chemat la declaraţii pe David Luiz şi Eden Hazard. Cei doi fotbalişti ai lui Chelsea vorbeau cu zâmbetul pe buze despre succesul contra cormoranilor, când, la un moment dat, în cadrul a intrat, nonşalant, Jose Mourinho. 

Tehnicianul şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus în meciul cu Liverpool, însă l-a admonestat în glumă pe David Luiz pentru cartonaşul galben încasat cu Liverpool, sancţiune din a cărei cauză fundaşul va fi suspendat pentru meciul următor din campionat, cu Southampton, în deplasare.

Gestul său i-a lăsat cu gura căscată atât pe cei doi fotbalişti, cât şi pe reporter, care a rămas fără reacţie. După ce şi-a făcut numărul, Mourinho a ieşit din scenă şi i-a lăsat pe Hazard şi David Luiz să termine mini-interviul.

Chelsea a învins pe Liverpool cu 2-1 în etapa a 19-a din Premier League. În aceeaşi etapă, Tottenham, cu Vlad Chiricheş titular, a câştigat cu 3-0, acasă, cu Stoke City, în vreme ce Arsenal a bătut cu 1-0 la Newcastle şi e lider în Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite