VIDEO Ioan Niculae face curăţenie la Astra. Două dintre vedetele echipei excluse din lot, din cauza atitudinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu nu mai area viaţă la Astra
Budescu nu mai area viaţă la Astra

Patronul Astrei, Ioan Niculae, socotit cel mai bogat român, a investit enorm în ultimii ani în fotbal, dar n-a câştigat niciun trofeu.

Din acest motiv el a decis să fie neiertător cu fotbaliştii pe care îi plăteşte, doi dintre cei mai bine cotaţi jucători ai echipei, Constantin Budescu şi Denis Alibec fiind excluşi din lot. 

"Budescu nu e suspendat. El s-a autoexclus dintr-un lot de jucători. Atitudinea lui Budescu nu are nicio legatură cu statutul de fotbalist. Îmi pare rău că în trecut îi contram pe antrenori că nu îl opreau pe Budescu în lot. Îmi dau seama că am făcut o mare greşeală. Un jucător care nu aleargă, indiferent cît de important ar fi, nu e pentru o echipă de fotbal. Poate să joace în sală... Nu decid eu în locul antrenorului. E treaba de antrenor. Din punctul meu de vedere, Budescu nu mai există.Atitudinea lui faţă de spectatorii de la Giurgiu, faptul că i-a jignit, toată atitudinea lui de sfidare a clubului, atitudinea faţă de mine şi de Dinu Gheorghe l-a autoexclus de la noi. Din punctul meu de vedere, nu mai există.Alibec este al doilea jucător neacceptat de grup. A fost exclus din lot. Va trebui să ne despărţim din vară. Se formează o echipă unita in jurul acestor jucatori, Laban si Papp", a spus Niculae la Dolce Sport. 

În vizorul patronului Astrei este şi Alexandru Măţel, care era anunţat titular în meciul cu Petrolul, după care n-a mai apărut nici măcar în lot. "Probabil s-a accidentat la masă", a comentat Niculae. El este supărat şi pentru faptul că în loc să-şi vadă de fotbal, Budescu, Alibec şi Măţel s-au filmat în timp ce parodiau un filmuleţ în care o fată este bătută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite