VIDEO Inventatorii minciunii: „Reghe“ şi soţia sa au păcălit presa din România, apoi s-au dat de gol în Emirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au zis una în România şi alta în presa arabă
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au zis una în România şi alta în presa arabă

Invitat, luni, la o emisiune televizată, în Dubai, antrenorul de 39 de ani a dat o serie de declaraţii care dezmint toate afirmaţiile făcute la posturile româneşti în ultima lună.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan fac tot posibilul să ne convingă că stăpânesc la perfecţie ceea ce, probabil, ei consideră o abilitate: mint fără să clipească!

Cei doi au început un şir interminabil de declaraţii contradictorii din momentul în care a devenit clar că antrenorul de 39 de ani are zilele numărate la Al-Hilal. Imediat după ce echipa a pierdut, la 13 februarie, şi finala Cupei Coroanei Prinţului, „Adevărul“ a scris despre concedierea românului. 

Această informaţie a fost dezminţită categoric de Anamaria Prodan. „Arabii sunt cei mai mulţumiţi de munca lui Reghecampf. A dus echipa asta în două finale la care ei nu sperau. Prinţul a spus că nu e vina lui că atacanţii nu dau gol din penalty“, „Reghe“ a fost concediat oficial de Al-Hilal.

El îi laudă, ea îi înjură

Văzând că soţul ei a fost dat afară, Prodan a schimbat foaia şi a început să-i vorbească de rău pe saudiţi. „Echipa nu era plătită, nu mai puteam face nimic, era ca în România. În Arabia Saudită nu mai merg câinii cu covrigi în coadă. E mai greu ca în Rusia, mai rău ca în China. Nu mai sunt bani“, a spus impresarul la Digi Sport, la 17 februarie.

Dacă Anamaria i-a desfiinţat pe saudiţi, în schimb, Reghecampf i-a ridicat în slăvi, chiar şi după concedierea sa de la Al-Hilal. „Familia mea a avut o viaţă frumoasă în Arabia Saudită, acolo unde ne-am simţit în siguranţă şi am avut parte de o viaţă uşoară. În plus, am întâlnit oameni de calitate care mereu ne-au ajutat. De aceea, nu voi ezita să-i sfătuiesc pe antrenorii români să meargă în Arabia Saudită, dacă vor avea ocazia“, a declarat fostul stelist pentru site-ul arab kooora.com, la 2 martie.

Una a zis în ţară, alta în Dubai

Şirul de minciuni a continuat şi în privinţa modului în care aventura lui Reghecampf la Al-Hilal s-a încheiat. Din primul moment în care s-a produs despărţirea, tehnicianul de 39 de ani a insistat în presa din România că, de fapt, n-a fost concediat, aşa cum au scris „Adevărul“ şi toată presa arabă. „Pe mine nu m-a dat nimeni afară, nu m-a obligat nimeni să plec. M-a determinat cel mai mult să fac acest pas faptul că preşedintele şi-a dat demisia“, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Luni, el a fost invitat la o altă emisiune, de această dată în Dubai (foto, jos). Cu acest prilej, a oferit o altă versiune în ceea ce priveşte despărţirea sa de formaţia din Riad. „După finala pierdută în Cupa Coroanei Prinţului, preşedintele Abdulrahman Bin Musaad a demisionat, iar înlocuitorul lui, Mohammad Al-Hamidani, mi-a vorbit foarte urât şi m-a anunţat că sunt concediat“, a povestit românul la postul MBC.

Studio

Reghecampf a contrazis-o, încă o dată, pe Anamaria Prodan, care spusese că soţul ei a trăit un calvar la Al-Hilal. „M-aş întoarce oricând în Arabia Saudită pentru a antrena Al-Hilal sau orice alt club“, a adăugat „Reghe“ la televiziunea din Dubai.

VEZI CUM REGHECAMPF ADMITE CĂ A FOST CONCEDIAT DE AL-HILAL

2 finale pierdute a avut Reghecampf la Al-Hilal. El e singurul antrenor român din istoria clubului care n-a câştigat niciun trofeu.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite