VIDEO Incident şocant la US Open: Djokovici, descalificat după o decizie incredibilă

VIDEO Incident şocant la US Open: Djokovici, descalificat după o decizie incredibilă

În absenţa rivalilor săi de tradiţie, Rafael Nadal şi Roger Federer, sârbul de 33 de ani avea cale liberă spre trofeu, însă un moment bizar l-a aruncat în afara turneului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovici (1 ATP) s-a prezentat la meciul cu Pablo-Carreno Busta (27 ATP) din optimi, având un bilanţ fabulos în 2020: 26 de victorii, 0 înfrângeri! A fost, din păcate, nevoie de o decizie extrem de ciudată şi, în orice caz, discutabilă, pentru ca sârbul să bifeze prima înfrângere în acest an.
 
În primul set cu Carreno-Busta, la scorul de 6-5 pentru spaniol, la capătul unui game în care Novak şi-a pierdut serviciul, el a trimis o minge spre afara terenului, lovind arbitra de linie în gât! Aceasta a căzut, acuzând vehement lovitura primită şi având probleme cu respiraţia. Djokovici, speriat, s-a dus repede pentru a vedea ce s-a întâmplat. Mai mult, reluările au dovedit că Novak n-a fost atent când a trimis mingea afară. În orice caz, elementul de intenţie lipseşte cu desăvărşire!
 
Chiar şi aşa, Djokovici a fost chemat la o discuţie cu arbitrul Soeren Friemel, care l-a informat pe liderul mondial că e descalificat de la US Open 2020 din cauza gestului comis!
 
Novak Djokovici (dreapta) şi-a cerut imediat scuze de la femeia lovită, însă tot a fost descalificat 
 
Decizia luată l-a şocat pe Novak, care a încercat să-l convingă pe arbitrul de meci că nu merită o asemenea pedeapsă: „Nu trebuie să meargă la spital pentru asta. O să mă descalifici? E cariera mea, e un Grand Slam, e Terenul Central“.
 
Degeaba însă! Arbitrul a încheiat partida, acordând victoria lui Pablo-Carreno Busta!
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE DJOKOVICI O LOVEŞTE PE FEMEIA AFLATĂ LA MARGINE
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE DJOKOVICI E ANUNŢAT CĂ A FOST DESCALIFICAT

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările