VIDEO Imagini care au impresionat planeta fotbalului: Gest superb al fanilor lui Liverpool în amicalul cu Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karius

Se spune că Liverpool are cei mai frumoşi fani din lume. Iar la ce s-a întâmplat în amicalul de marţi, această impresie e confirmată încă o dată.

Liverpool a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, fiind învinsă în ultimul act de Real Madrid, scor 1-3. La vremea respectivă, a existat o părere generală: „cormoranii“ au ratat trofeul pe mâna portarului Loris Karius.

Neamţul de 25 de ani a comis două greşeli uriaşe la cele trei goluri încasate şi a părăsit terenul în lacrimi. Ulterior, trimis la o clinică din Boston de către club, s-a aflat că portarul a suferit o comoţie în timpul finalei, după un duel cu Sergio Ramos. Iar acest episod ar fi contribuit la greşelile pe care le-a avut în finala Ligii Campionilor.

În această vară, Liverpool l-a transferat pe internaţionalul brazilian, Alisson, ceea ce înseamnă că titularul din sezonul trecut, Karius, va trece pe bancă. De altfel, la ultimul amical, 3-1 cu Torino pe „Anfield“, Alisson a început în primul „11“, iar Karius a fost introdus în minutul 73.

Ce s-a întâmplat în momentul introducerii neamţului pe teren a impresionat însă lumea fotbalului. Pentru a demonstra că l-au iertat, fanii „cormoranilor“ l-au aplaudat pe Karius în picioare. Vizibil emoţionat, goalkeeper-ul a avut o evoluţie sigură, neprimind niciun gol până la finalul partidei, cât s-a aflat pe teren.

VEZI MOMENTUL INTRODUCERII LUI KARIUS PE TEREN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite