VIDEO Imagini dure: Los Angeles, în lacrimi! Uriaşul LeBron James a plâns ca un copil pentru Kobe Bryant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii lui Lakers au ieşit pe teren, îmbrăcaţi în tricourile lui Bryant
Jucătorii lui Lakers au ieşit pe teren, îmbrăcaţi în tricourile lui Bryant

Staples Center, locul unde Los Angeles Lakers îşi dispută meciurile de acasă, a stat în picioare, în semn de respect faţă de cel care a produs 20 de ani de magie în tricoul echipei, marcând istoria baschetului.

La o săptămâna după decesul lui Kobe Bryant (41 de ani), alături de fiica sa Gianna (14 ani) şi alte şapte persoane, Los Angeles Lakers a primit, acasă, vizita celor de la Portland Trail Blazers. Partida, încheiată cu înfrângerea gazdelor, scor 119-127, a trecut însă în plan secund, fiind dominată de evenimentele organizate în cinstea marelui Kobe Bryant.

Pe un Staples Center sold-out, doar două din cele 19.000 de locuri au rămas goale (foto jos). Au fost acele scaune care, în mod normal, erau ocupate de Kobe şi de Gianna la meciurile de acasă ale celor de la Lakers. În rest, s-a ţinut un moment de reculegere de 24 de secunde, după numărul tricoului cu care Bryant a jucat 20 de ani la Lakers (a purtat şi 8, la un moment dat).

Bryant

Şi au fost scene emoţionante pe teren, acolo unde actualul erou de la Lakers, LeBron James a rostit un discurs superb, după care a plâns ca un copil, în momentul în care trupa Boyz II Men a cântat imnul Statelor Unite:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite