VIDEO Ianis Hagi, „rege“ la Rangers: Ce a spus comentatorul televiziunii scoţiene după golul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a făcut un meci excelent în partida cu Hibernian
Ianis Hagi a făcut un meci excelent în partida cu Hibernian

Mijlocaşul român de 21 de ani a aruncat tribunele de la „Ibrox Park“ în aer cu execuţia sa superbă care a adus victoria formaţiei sale.

Gheorghe Hagi şi-a dorit enorm ca fiul său să strălucească din postura de decar, însă, ajuns în Scoţia, acesta a făcut un prim meci mare având numărul 7 pe spate. Adică, pe cel al play-maker-ului.

Doar că, miercuri seară, în victoria dramatică de acasă cu Hibernian, scor 2-1, Ianis Hagi a fost mai mult decât un creator. A fost cel mai activ fotbalist al lui Rangers de pe teren, a jucat în bandă, în centru, dar şi în careu, precum un atacant veritabil, în căutarea golului. Şi a fost răsplătit pe măsura efortului depus în ziua în care tatăl său a împlinit 55 de ani.

Imediat după reuşita sa magnifică, comentatorul televiziunii scoţiene a exclamat: „Fanii îl vor iubi (n.r. - pe Ianis Hagi) pentru totdeauna!“.

Dacă aşa va fi doar timpul ne va arăta. Cert e că, deocamdată, Ianis Hagi e omul momentului la Rangers, iar bucuria sa de după golul de miercuri seară spune totul:

VEZI GOLUL LUI IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite