VIDEO Ianis Hagi, meci de vis pentru Rangers: „Dubla“ românului a resuscitat o echipă în moarte clinică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a fost omul meciului pentru Rangers pentru a doua oară de când a ajuns în Scoţia
Ianis Hagi a fost omul meciului pentru Rangers pentru a doua oară de când a ajuns în Scoţia

Internaţionalul român a făcut, cu siguranţă, cel mai bun meci de când joacă în străinătate, sub ochii tatălui său, care s-a bucurat ca un copil în tribune.

Ianis Hagi a ajuns acolo unde şi-a dorit tatăl său de la începutul carierei sale! Adică, la o echipă de afară unde joacă meci de meci. Iar asta pentru că, la ce are Rangers la ora actuală, într-adevăr, şeptarul român e printre vedetele echipei!

Pe „Ibrox Park“, în turul 16-imilor Ligii Europa, Rangers şi-a arătat serios limitele în confruntarea cu Sporting Braga, locul 4 în prima ligă din Portugalia. Oaspeţii au deschis scorul printr-un gol fenomenal reuşit de căpitanul Fransérgio (11). Brazilianul de 29 de ani a „rupt“ plasa cu un şut devastator, care l-a lăsat spectator pe portarul McGregor.

Această reuşită a venit după o ocazie mare ratată de gazde, din gura porţii. Iar la 1-0 pentru Braga, Rangers, cu Ianis Hagi la construcţie, a presat în căutarea golului egalizator. Până la finalul reprizei, românul a avut o fază în care a cerut penalty (15), dar centralul a rămas impasibil, pe bună dreptate. Apoi, în două rânduri, pasele lui Ianis l-au găsit, perfect, pe vârful Morelos, dar, de fiecare dată, columbianul a ratat cu nonşalanţă. Şi, ca să-şi întregească seara de coşmar, a şi luat un „galben“ total aiurea, devenind suspendat pentru retur.

La reluare, Braga a fost echipa superioară la început, a lovit şi transversala şi, în final, a fost răsplătită după ce Abel Ruiz a făcut 2-0 (59).

La acest scor, Rangers părea a fi în „moarte clinică“. A fost însă „resuscitată“ de Ianis Hagi! Mai întâi, în minutul 67, internaţionalul român a luat o acţiune pe cont propriu, după un corner, şi a finalizat cu un şut splendid: Rangers - Braga, 1-2!

A fost „scânteia“ care a readus Rangers în meci, fiindcă, după doar opt minute, Aribo a egalat după o cursă electrizantă în care a driblat jumătate din echipa lui Braga: 2-2 (75).

Şi, seara magică a lui Ianis i-a adus acestuia golul de 3-2 pentru Rangers. Românul a executat o lovitură liberă, a avut şi puţin noroc, fiindcă „zidul“ a deviat mingea în plasa porţii lui Matheus: 3-2 Rangers (82).

S-a şi terminat cu acest scor pentru scoţieni, însă calificarea se joacă şi se va decide, în retur, la 26 februarie (ora 19.00).

CITEŞTE ŞI:

VIDEO FOTO Hagi, aproape în lacrimi: Cum a reacţionat la golurile lui Ianis. Gerrard: „E foarte mândru!“

VIDEO Ianis Hagi, eroul serii în Scoţia: Ce scrie presa britanică după prestaţia magnifică a românului

VIDEO Ianis Hagi, în extaz! Interviul fabulos al românului în engleză pentru BBC: „Ibrox, baby!“

VIDEO Ianis Hagi, aproape perfect: Ce notă a primit din partea ziariştilor scoţieni

VIDEO Ianis Hagi, stelar: Cifrele sale din meciul cu Braga au apărut şi redau dimensiunea prestaţiei sale

VEZI AL DOILEA GOL AL LUI IANIS HAGI

VEZI AMBELE GOLURI ÎNSCRISE DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite