VIDEO Ianis Hagi, magicianul: Ce a scris presa din Scoţia după golul magnific al românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a fost în extaz, după golul său de 2-1 în meciul Rangers - Hibernian
Ianis Hagi a fost în extaz, după golul său de 2-1 în meciul Rangers - Hibernian

A treia oară e cu noroc! Ianis Hagi a încercat să-şi facă un nume în fotbalul mare, mai întâi, în Italia, iar apoi în Belgia. Ajuns în Scoţia, fiul fostului internaţional pare să fi găsit competiţia potrivită pentru nivelul său fotbalistic.

Ianis Hagi ştie cum să cucerească inimile fanilor! În Belgia, la Genk, a marcat în prima sa partidă oficială. Acum, în Scoţia, la Rangers, românul a adus victoria echipei sale în prima sa apariţie, ca titular, la trupa antrenată de Steven Gerrard!

Şi ce gol! Unul decisiv, spectaculos, de trei puncte, care menţine micile speranţe ale celor de la Rangers la locul 1, acolo unde n-au mai fost din finalul sezonului 2010-2011. De atunci, rivala Celtic a cucerit opt titluri la rând şi, foarte probabil, îl va câştiga şi pe acesta. Deocamdată însă, datorită golului lui Ianis Hagi, suspansul se menţine!

Exact asta a remarcat şi publicaţia „The Scottish Sun“ în cronica partidei de miercuri seară, Rangers - Hibernian, scor 2-1. Ianis Hagi a fost notat cu 7 de jurnaliştii scoţieni, notă pe care au primit-o şi coechipierii săi, Goldson, Edmundson şi Barisici.

Totuşi, la finalul întâlnirii, Ianis Hagi a fost ales „Omul meciului“. O alegere firească, având în vedere golul său decisiv.

Ce a scris „The Scottish Sun“?

*O lovitură decisivă! Ianis Hagi aduce o victorie târzie pentru oamenii lui Gerrad pe „Ibrox“.

*Cu cinci minute înainte de final, părea că lupta pentru titlu e „terminado“. Apoi, Ianis Hagi a înscris un gol crucial de victorie pentru a evita intrarea celor de la Rangers într-o veritabilă criză.

*Fanii lui Rangers au un nou erou, după ce Hagi a dat o lovitură dramatică în prima sa apariţie ca titular.

*A fost un gol de care ar fi fost mândru şi tatăl său (n.r. - pe când era jucător), unul care se poate dovedi a fi printre cele mai importante din acest sezon pentru Rangers.

*Până în minutul 85, părea că va continua căderea celor de la Rangers, în condiţiile în care cei de la Hibernian se ţineau de egal. Dar Hagi - transferat doar săptămâna trecută de la Genk - a produs un moment magic când Rangers avea nevoie de el.

*La final, golul lui Ianis Hagi a fost suficient pentru ca Rangers să stea la şapte puncte de liderul Celtic.

*Hagi şi-a asumat multe responsabilităţi, cerând mingile, în încercarea de a crea şanse de gol. Iar momentul mare a venit atunci când Hagi a urmărit o deviere a lui Connor Goldson în careu. Unghiul n-a fost uşor pentru român, dar şutul său s-a dus la colţul lung, iar „Ibrox“ a erupt. 

VEZI GOLUL LUI IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite