Ianis Hagi, gol splendid: Românul a adus victoria lui Rangers după o fază superbă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a avut o prestaţie destul de bună
Ianis Hagi a avut o prestaţie destul de bună

Rămas pe bancă, etapa trecută, mijlocaşul de 22 de ani a revenit, miercuri seară, în primul „11“, iar mutarea făcută de antrenorul Steven Gerrard s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

Ianis Hagi traversează cel mai bun sezon pe care l-a avut vreodată la o echipă din străinătate! Şi, aproape sigur, această stagiune va fi încununată cu un titlu câştigat cu Rangers. Unul aşteptat din 2011 de fani. 

Mulţi au spus, în vară, că transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk s-a şi făcut din dorinţa conducerii de a întări lotul, în vederea detronării celor de la Celtic din fruntea clasamentului. Iar acum mutarea pare că a fost foarte bună, în condiţiile în care internaţionalul român a ajuns la cinci goluri şi 11 pase decisive, în 30 de apariţii la Rangers, în acest sezon.

Iar miercuri seară, Ianis Hagi a avut un gol de trei puncte pentru echipa sa, în victoria de pe teren prorpiu, cu St. Johnstone, scor 1-0. Şeptarul formaţiei din Glasgow a înscris, în minutul 52. Şi a părăsit terenul, în aplauzele colegilor, în minutul 81, când Gerrard l-a introdus pe Kamara.

După 27 de meciuri, Rangers e lider în Scoţia, cu 75 de puncte. Podiumul e completat de Celtic (52 de puncte din 25 de partide) şi de Hibernian (46 de puncte din 27 de meciuri).

VEZI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite