VIDEO Ianis Hagi, eroul serii în Scoţia: Ce scrie presa britanică după prestaţia magnifică a românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi şi-a câştigat respectul colegilor prin prestaţia sa din meciul tur cu Braga
Ianis Hagi şi-a câştigat respectul colegilor prin prestaţia sa din meciul tur cu Braga

Mijlocaşul de 21 de ani a arătat că poate juca şi la nivel înalt, făcând cel mai bun meci al carierei de până acum în faţa celor de la Sporting Braga. Vorbim despre o formaţie care nu mai pierduse de la 18 decembrie, adică de 12 partide oficiale!

Ianis Hagi a învins Sporting Braga, aproape de unul singur, şi a făcut-o pe Rangers favorită la calificare, înaintea returului din 16-imile Ligii Europa (26 februarie, ora 19.00).

Condusă cu 2-0 pe „Ibrox Park“, Rangers a fost readusă în meci de golul lui Ianis Hagi (67). Acest moment s-a dovedit a fi „scânteia“ care a creat o seară memorabilă pentru fanii scoţieni. Aribo a egalat (75), după care Ianis Hagi a punctat pentru un 3-2 incredibil, în minutul 82. 

Aşa s-a şi terminat şi, fireşte, „Omul meciului“, Ianis Hagi, a fost în prim-plan în cronicile de după meci.

Ce a scris presa britanică?

*The Scottish Sun: Ianis Hagi e eroul, după ce a declanşat revenirea pe Ibrox Park. Aşa tată, aşa fiu! Mândru, legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, a fost în tribune într-un meci în care băiatul său s-a prezentat drept eroul celor de la Rangers.

Hagi junior a înscris de două ori, iar echipa lui Steven Gerrard a izbutit o revenire incredibilă pentru a învinge Braga. 

Hagi a marcat înainte şi după golul lui Joe Aribo pentru a rezolva o victorie mare pe Ibrox.

Clasa lui Hagi şi Aribo menţine speranţele celor de la Rangers pentru o calificare în optimi.

La final, Ibrox era în delir, cu Hagi, seniorul, participând la o sărbătoare nebună.

La 2-0 pentru Braga, se punea o întrebare: e gata? Nu chiar, pentru că Hagi a readus Rangers la viaţă cu un şut-bombă cu piciorul stâng în minutul 67. Şi, când Braga a acordat o lovitură liberă pe final, puteai să intuieşti ce urmează. Hagi a şutat şi, cu ajutorul unei devieri, a găsit spaţiul porţii, iar Ibrox a explodat.

Cu participarea lui Gheorghe (n.r. - Hagi), Rangers tocmai reuşise imposibilul.

*BBC: Hagi a declanşat o revenire târzie pentru Rangers. Hagi le-a dat gazdelor speranţe, când a marcat cu un şut puternic, cu stângul, care a lovit şi bara. Şi, ultimul cuvânt i-a aparţinut tot lui Hagi. Lovitura liberă a românului a fost deviată şi mingea a căzut în poartă. 

VEZI GOLUL DECISIV AL LUI IANIS HAGI FILMAT DIN TRIBUNE

VEZI AMBELE GOLURI ÎNSCRISE DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite