VIDEO Horia Tecău va fi susţinut din tribune la Londra de mama sa Dorinela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinela Tecău vorbeşte cu Horia prin videocall
Dorinela Tecău vorbeşte cu Horia prin videocall

Dorinela Tecău, mama tenismanului constănţean Horia Tecău, va merge la Londra alături de fiul său pentru a-l susţine în competiţie. Este pentru prima dată când ea reuşeşte să asiste la cea mai importantă întrecere sportivă.

Prima veste importantă pentru familia Tecău a venit la începutul săptămânii trecute, când a fost confirmată participarea lui Horia la Jocurile Olimpice de la Londra, proba tenis – dublu masculin. Mama sa Dorinela Tecău va fi alături de Horia la Londra, datorită unei campanii intitulate „Mulţumesc, mamă!“, derulată de Procter & Gamble.

A doua veste importantă, primită cu emoţie de Dorinela Tecău, a venit săptămâna aceasta, când Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat numele sportivului care va purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Pentru prima dată în istoria ţării, un jucător de tenis va avea această onoare: şi acela este constănţeanul Horia Tecău.

Triplu finalist la Wimbledon şi câştigător la Melbourne, la dublu mixt, Tecău a înregistrat cele mai importante rezultate din tenisul masculin românesc din ultimii ani, ajutându-l să ajungă la începutul lui 2012 pe locul 8 în ierarhia mondială în clasamentul de dublu.

„Anul trecut, Horia îmi spunea că participarea la Jocurile Olimpice de la Londra este cel mai mare vis al său. Sunt fericită ca i s-a împlinit acest vis şi abia aştept să îl susţin din tribune. Bucuria este cu atât mai mare cu cât Horia a fost ales să poarte drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice. Cred că această experienţă va fi cu adevărat emoţionantă. Este cea mai mare recompensă pe care o poate primi o mamă de sportiv“, a spus Dorinela Tecău.

Mama lui Horia va pleca pe 30 iulie la Londra si va fi alături de mamele sportivilor olimpici din întreaga lume. Dorinela şi Horia vor forma o echipă până pe 5 august, a doua zi după disputarea finalei de la dublu masculin.

Alături de Dorinela Tecău în campania „Mulţumesc, mamă!“, la Londra vor merge Maria Brânză şi Mariana Dumitru, mamele campioanelor Ana Maria Brânză şi Alina Dumitru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite