VIDEO Hizo a descris calvarul lui Milanov: „Dinţi rupţi, buze sparte, gingii făcute praf“. Câte etape de suspendare ar trebui să primească Ricardo Cadu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu l-a desfigurat pe Milanov
Cadu l-a desfigurat pe Milanov

Antrenorul vasluienilor a fost îngrozit de situaţia în care a ajuns elevul său, după duelul cu căpitanul CFR-ului. „Dulăul“ l-a făcut cu ou şi cu oţet pe fundaşul portughez.

Rezultatul meciului FC Vaslui – CFR Cluj (0-0) a trecut în plan secund din cauza gestului sălbatic al lui Ricardo Cadu. Acesta a primit imediat cartonaşul roşu şi a fost trimis la cabine. Victima sa, Jivko Milanov, a ajuns, în schimb, la spital.

La finalul meciului, antrenorul Vasluiului a prezentat situaţia bulgarului: „Milanov s-a ales cu cinci dinţi rupţi, ambele buze sparte şi cu gingiile făcute praf“.

„Dulăul“ a pus apoi tunurile pe formaţia din Gruia şi pe căpitanul acesteia. „Sunt curios ce decizie se va lua cu acest Cadu, care, de când a venit în România, a avut mai multe acte de acest gen, nu a fost acum prima ieşire. CFR e o echipă care a jucat în cupele europene, unde sloganul <<Respect>> e motto-ul competiţiei. Păi, Cadu n-are pic de respect faţă de adversari! Nu e prima oară când faultează în mod grosolan şi nu are ce să caute pe teren“, a spus Hizo la Digi Sport.

VEZI FAULTUL LUI CADU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite