VIDEO Halep, interviu savuros: Replica Simonei a făcut ca arena să „explodeze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) e într-o dispoziţie excelentă, de când a ajuns în Australia. Ceea ce se vede şi în imaginile care sosesc, zilnic, de la Melbourne.

Simona Halep a avut un meci perfect, în turul I de la Australian Open, cât să-şi facă încălzirea pentru următoarele întâlniri care vor fi tot mai grele, pe măsură ce românca va avansa în competiţie.

Şi Simona a fost foarte mulţumită de prestaţie ei din partida cu Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), o australianca în faţa căreia s-a descurcat fără probleme. Iar seria întâlnirilor cu jucătoarele din Antipozi va continua pentru fostul lider WTA! La dublu, Halep va face pereche cu Charlotte Kempenaers-Pocz, o australianca de doar 16 ani. Iar în turul II, în proba de simplu, va da de Ajla Tomljanovici, o altă australiancă în faţa căreia are un bilanţ perfect, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În interviul de după meciul cu Cabrera, până şi „Simo“ a remarcat, cu zâmbetul pe buze, că nu mai scapă de australieni, fiind înconjurată de fanii din tribune şi de sportivele pe care le întâlneşte pe teren. Replica lui Halep a fost aplaudată, frenetic, de cei aflaţi în tribunele „Rod Laver Arena“. Eurosport. postul care transmite Australian Open în România, a redat, integral, declaraţiile Simonei de la interviul de după meci.

Ce a spus Simona Halep?

*E minunat să fiu, din nou, aici, am amintiri grozave de aici şi e întotdeauna o plăcere să revin şi să încerc să joc cel mai bun joc al meu la Melbourne. 

*Azi, a fost o zi bună, dar a fost dificil să revin pe teren aici, după o perioadă atât de lungă. Când joci pentru prima dată cu o anumită adversară e întotdeauna dificil, vreau s-o felicit, ştiu că încă e tânără, aşa că are tot viitorul înainte. Am urmărit-o puţin în videoclipuri, înaintea acestui meci, echipa mea m-a ajutat să-mi fac temele şi să vin pe teren, să joc aşa cum ştiu.

*Îmi place să mă aflu aici, deci îmi place să joc împotriva australiencelor. Mă simt bine, la Adelaide am jucat un meci împotriva lui Ash (n.r. - Barty). A fost foarte bine, iar apoi am venit aici şi am jucat trei meciuri, aşa că organismul e pregătit.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE HALEP GLUMEŞTE SPRE AMUZAMENTUL PUBLICULUI

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Serena, fascinantă: Echipamentul ei a lăsat fanii cu gura căscată

FOTO Halep face furori în Australia: Postarea ei a fost preluată de contul de Twitter al turneului

VIDEO Halep, imaginea determinării: Reacţiile ei din timpul meciului au devenit virale pe Twitter

Cîrstea, fără milă cu Ţig: Sorana, victorie zdrobitoare la Australian Open. Va avea un meci mare, în turul II

Prima „bombă“ la Australian Open: A ieşit campioană din 2016, cu un set pierdut la zero

„Babele“ fac furori la Melbourne: Surorile Williams, victorii clare la Australian Open

Begu, rezultat dezolant: Irina, eliminată de la Australian Open de o anonimă

Mihaela Buzărnescu, învinsă de Bianca Andreescu în primul tur al Australian Open

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite