VIDEO Halep, inimă de leoaică: Gestul făcut de Simona după ce a încheiat un meci infernal cu Andreescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a salvat o minge de meci în setul doi, a câştigat un tiebreak sufocant, şi a luat un decisiv pe muchie de cuţit pentru a trece de Bianca Andreescu (4 WTA).

După un sezon în care Simona Halep a triumfat la Wimbledon, iar Bianca Andreescu a fost revelaţia circuitului feminin, am primit un meci stelar între cele două pe care l-am aşteptat mai bine de 10 luni.

Concluzia? Deocamdată, Halep e şefa! Ceea ce s-a văzut şi pe teren, astăzi, în al patrulea meci din Turneul Campioanelor. A fost o confruntare electrizantă, cu două sportive de elită în care „Simo“, deşi revenită după o accidentare, şi-a arătat clasa superioară.

Victoria româncei a fost cu atât mai valoroasă cu cât, în primul set şi, inculsiv în setul doi, Andreescu dădea semne că va învinge, clar, fără a avea nevoie nici măcar de decisiv! Halep s-a luptat însă admirabil şi, treptat, a schimbat raportul de forţă pe teren.

Iar gestul făcut de Simona, după punctul care i-a adus victoria, spune totul despre cât de mult şi-a dorit Halep acest succes uriaş:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite