VIDEO Halep Duracell: Simona, încă o victorie la pas! Românca poate da de o jucătoare din Top 10 în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a câştigat al 8-lea meci din ultimele 12 zile şi mai are nevoie de trei victorii pentru a ridica trofeul deasupra capului în Dubai.

Simona Halep are câteva jucătoare pe lista adversarelor sale preferate pe care le-ar bate şi dacă se trezeşte din somn, după miezul nopţii! Lesia Tsurenko (23 WTA) e una dintre ele.

Ucraineanca de 29 de ani pierde cu Halep din 2009, încă dinainte ca românca să fi devenit o forţă în circuitul feminin, şi tocmai a ajuns la al 7-lea eşec consecutiv cu Simona. În aceste înfrângeri, Tsurenko a luat…un singur set! Miercuri, la Dubai, n-a reuşit nici măcar atât.

Halep, chiar dacă obosită după două săptămâni infernale, a preluat controlul partidei în al 5-lea game, făcând un break pe care apoi l-a consolidat pentru a se distanţa la 4-2. Românca s-a impus după 36 de minute: 6-3.

Setul doi a fost mult mai echilibrat, iar asta pentru că Simona a dat semne clare de oboseală. De altfel, Halep şi-a pierdut serviciul în chiar primul game, însă a reuşit să egaleze apoi la 2-2. La 4-4, Tsurenko a realizat un nou break şi apoi a servit pentru câştigarea setului, însă Simona a izbutit imediat re-break-ul. Şansa ratată de Tsurenko a costat-o scump, fiindcă apoi Halep a luat două game-uri la rând şi s-a impus cu 7-5.

Pentru Halep poate urma cel mai dificil meci de până acum la Dubai. Ea va juca, joi (nu înainte de ora 17.00, Digi Sport 1), cu Belinda Bencici (45 WTA), care a trecut de Sabalenka (9 WTA). Bilanţul meciurilor directe e egal, 1-1.

CITEŞTE ŞI:

Halep, veşti bune din Dubai: Simona a aflat când va juca în sferturi. Arabii i-au oferit câteva ore în plus de odihnă

Arabii o obosesc pe Halep: Explicaţia Simonei despre un eveniment la care a fost obligată să meargă în Dubai

Surpriză uriaşă la Dubai: Halep a scăpat de una dintre cele mai periculoase jucătoare cu care se putea întâlni în finală

Halep a lămurit problema antrenorului: Alături de cine va pleca Simona în America pentru Indian Wells şi Miami

CTP, semnal de alarmă în privinţa lui Halep: De ce crede că Simona trebuie să facă rapid o mutare importantă

Halep, remarcată pentru spiritul de luptă de presa internaţională: Cum a fost relatată calificarea Simonei în sferturi

VIDEO Halep a avut un susţinător special la Dubai: Cum a reacţionat când a aflat că a fost urmărită de un VIP din tribune

VIDEO Halep, ce lovitură: Simona pur şi simplu şi-a lăsat adversara fără replică! Primele declaraţii după victorie

Adevărul Live: Halep, trei victorii până la trofeul de la Dubai! Ce şanse are Simona în meciurile rămase

SCHIMBURI SPECTACULOASE ALE MECIULUI HALEP - TSURENKO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite