VIDEO Hagi, în delir: Ce a scris presa internaţională despre golul magnific înscris de fiul „Regelui“ la tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a tot insistat că fiul său, Ianis, va ajunge un fotbalist mare, iar acum îşi freacă mâinile de bucurie.

Asta pentru că România U-21 tocmai a obţinut calificarea la Euro 2019 cu Ianis Hagi în echipă. Mai mult, marţi seară, la Ploieşti, fiul fostului căpitan al naţionalei a reuşit un gol magnific în victoria cu Liechtenstein U-21.

Acest gol de generic a ajuns şi în presa internaţională, iar jurnaliştii străini au constatat că Ianis iese, treptat, din umbra tatălui său.

„L’Equipe“: Ianis Hagi a reuşit un gol superb în calificările pentru Campionatul European de tineret. Revenit în ţară natală la începutul acestui an, fiul lui Gică Hagi nu stagnează.

„Gazzetta dello Sport“:România s-a calificat la Europeanul de tineret, iar marele protagonist a fost Ianis Hagi, care a marcat un gol nebun din lovitură liberă, fiind aplaudat din tribune de tatăl său şi de sora Kira.

„Marca“: Fiul lui Hagi execută loviturile libere la fel de bine că tatăl său, dar cu piciorul drept.

Ce a spus Hagi despre fiul său?

*Te bucuri când vezi că fiul tău ajunge la un nivel foarte bun, că marchează într-un meci important. E o mândrie, da, dar nu sunt mândru numai de el, ci de ambii mei copii, şi de Kira.

*Ianis Hagi s-a născut pentru acel post. Eu v-am zis de mult timp că e un număr 10 creativ, ştie care e rolul lui şi munceşte zi de zi pentru a deveni mai bun. Învaţă, e deschis să înveţe. Nu te naşti cel mai bun, ci devii în timp! Trebuie să ştii să lupţi şi să progresezi, iar el ştie asta şi îi place foarte mult.

VEZI GOLUL ÎNSCRIS DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite