VIDEO Guimaraes - FCSB: Gigi rămâne fără cap! Vicecampioana României a părăsit Europa după un meci catastrofal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acum o săptămână, după remiza albă de la Giurgiu, Gigi Becali a făcut o promisiune: „Dacă în retur marchează Guimaraes, eu îmi tai capul!“. La ce s-a întâmplat joi seară, latifundiarul poate să-şi taie şi venele.

Gigi Becali are comportamentul unui masochist! Are o echipă penibilă, dar insistă parcă să se facă de râs. Nu doar în România, ci la nivel global!

Ca şi cum discursul său de după partida tur cu Guimaraes, cel în care a spus că îşi taie capul dacă portughezii înscriu în retur, n-a fost suficient de ridicol şi lipsit de eleganţă, Becali a plusat la mijlocul săptămânii. „Guimaraes ăştia sunt de nivelul Chiajnei“, a spus patronul FCSB-ului.

Din păcate pentru el, joi seară, cel puţin în prima repriză a returului, FCSB a arătat precum Chiajna! Portughezii, fără să fie, totuşi, o formaţie redutabilă, au dominat jocul şi au ratat patru ocazii monumentale în 45 de minute. 

În minutul 2, Pintilii a fost deposedat la mijlocul terenului, i-a pus pe portughezi pe contraatac, iar mingea a ajuns la Rodrigues Pepe al cărui şut a fost parat, incredibil, de Bălgrădean.

În minutul 26, apărarea FCSB-ului a fost ridiculizată în flancul stâng, iar portughezii au mai ratat o şansă mare de a deschide scorul. Imediat, Creţu, cu un „galben“ şi în pericol de eliminare, a fost schimbat cu Roman. Peste nouă minute, altă ocazie uriaşă ratată de Guimaraes prin Rochinha după o fază splendidă în care, din nou, apărarea FCSB-ului a fost făcută şah-mat. Din fericire pentru bucureşteni, şutul porughezului din interiorul careului a lovit plasa laterală.

Repriza s-a încheiat cu o nouă fază în care capul lui Becali a fost pus în real pericol! O nouă acţiune iniţiată de pe flancul stâng al apărării FCSB-ului s-a încheiat cu o centrare în careu şi cu o minge trimisă în transversală de brazilianul Bruno Duarte.

S-a intrat la pauză cu 0-0, doar norocul şi ratările celor de la Guimaraes salvând capul lui Becali.

Tapsoba, dedicaţie pentru Becali: „Ţi-am tăiat capul!“

Montanţi, probabil, şi de declaraţiile aberante ale lui Becali, cei de la Guimaraes au intrat şi mai decişi pe teren în partea secundă. Şi au marcat repede, lăsându-l pe Becali fără cap!

Roman a fost depăşit, a faultat clar în careu, iar penalty-ul a fost transformat de burkinabezul Tapsoba (53). Africanul şi-a celebrat reuşita, făcând un gest prin care îşi tăia capul, dedicaţia pentru Gigi Becali fiind evidentă.

De aici până la final, Guimaraes a mai ratat câteva ocazii mari, a avut şi o nouă bară (90), iar FCSB a încheiat partida în genunchi, cu Planici în atac! 

S-a terminat 1-0 pentru Guimaraes care merge în grupele Ligii Europa, în timp ce FCSB se întoarce acasă în tentativa de a scăpa de ultimul loc în campionat.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Becali, distrus în Portugalia: „Taie-ţi capul, idiotule!“. Cum a reacţionat Gigi la interviul de după meci

Becali, în stare de şoc: Ce a putut să zică după ce FCSB s-a făcut de râs şi în Portugalia şi a părăsit Europa

Becali, spre faliment: Ce înseamnă ratarea calificării în grupele Ligii Europa şi ce poate face patronul FCSB

VEZI REZUMATUL MECIULUI GUIMARAES - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite