VIDEO Golul care i-a rupt glezna!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luis Filipe de la Deportivo a suferit o accidentare teribilă în timpul meciului cu Athletic Bilbao, exact la faza în care a marcat. El a fost transportat de urgenţă la spital şi nu va mai juca fotbal în actuala stagiune. După ce a jucat 82 de meciuri consecutive pentru echipa galiciană, fundaşul stânga a suferit o dublă fractură.

Meciul dintre Deportivo La Coruna şi Athletic Bilbao, câştigat de gazde cu scorul de 3-1, a oferit scene de coşmar pentru spectatorii de pe stadionul „Riazor". În minutul 49 al partidei, brazilianul Luis Filipe de la Deportivo a reuşit să deschidă scorul, trimiţând mingea pe lângă portarul bascilor, Gorka Iraizoz.

Bucuria golului a durat câteva secunde şi a fost repede înlocuită de momente demne de un film horror. Asta deoarece Filipe s-a ciocnit extrem de violent de goalkeeperul advers, iar Iraizoz a fost surprins de camerele de luat vederi, ţinând în mână piciorul drept al brazilianului, cu glezna sa atârnând în aer! Îngroziţi, fotbaliştii celor două echipe au început să facă semne disperate către medici, iar Filipe aproape că a leşinat.

Deportivo a rămas fără fundaşi stânga

Verdictul a fost necruţător pentru fotbalistul de 24 ani. El a suferit o dublă fractură a peroneului şi a gleznei, încheind astfel o serie de 82 de meciuri consecutive în tricoul lui Deportivo. Sub privirile şocate ale colegilor săi, Filipe a fost scos de pe teren şi transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă.

Sezonul este practic încheiat pentru ghinionistul jucător, iar Deportivo se confruntă cu o adevărată problemă. În acest moment, echipa a rămas fără fundaşi stânga întrucât şi celălalt fotbalist care putea acoperi acest post, Bryan Angulo, se află în recuperare după o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite