VIDEO Golul anului, marcat de un puşti născut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasă reuşită din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zsori

Lionel Messi (Barcelona), Juan Quintero (River Plate) şi Dániel Zsóri (Debrecen) au fost nominalizaţi de forul mondial pentru cea mai frumoasă execuţie care a trimis mingea în plasă, iar câştigătorul a fost puştiul de doar 18 ani.

Cu siguranţă, până aseară, foarte mulţi oameni nu auziseră de Dániel Zsóri, un atacant de doar 18 ani, care reprezintă Ungaria, deşi s-a născut la Oradea. Şi, foarte probabil, numele fotbalistului se va şi şterge, în curând, din memoria microbiştilor.

În ultimele 24 de ore însă, Zsóri îşi trăieşte momentul de glorie! La Gala FIFA, care a fost organizată aseară, reuşita fotbalistului maghiar din partida cu Ferencvaros a fost desemnată cea mai frumoasă din 2019, primind premiul Puskas.

Pe lângă faptul că a fost o adevărată „bijuterie“, golul lui Zsóri a fost şi unul decisiv. La 16 februarie 2019, în confruntarea Debrecen - Ferencvaros, puştiul a fost trimis pe teren în minutul 81, când Ferencvaros avea 1-0. 

Peste două minute, Debrecen a egalat pentru ca apoi, în minutul 90+3, Zsóri să aducă victoria gazdelor cu această execuţie:

Între timp, Dániel Zsóri s-a transferat la vicecampioana Fehérvár.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Mourinho, reacţie de om fără bun simţ: Ce a făcut în timp ce era intervievat pe scenă la Gala FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite