VIDEO Gol fabulos în Danemarca: Un jucător al lui Gâlcă a marcat în stilul lui Messi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă traversează un moment excelent în Danemarca
Costel Gâlcă traversează un moment excelent în Danemarca

Vejle Boldklub, formaţia pregătită de Costel Gâlcă (48 de ani), face furori în prima ligă, în primul sezon de după promovare.

Costel Gâlcă e, probabil, cel mai discret antrenor român cu rezultate excelente! Dacă alţii apar nonstop la televizor, fără să aibă nici măcar o treime din rezultatele lui Gâlcă, acesta e aproape „omul invizibil“ în media din România!

Iar asta în condiţiile în care, pe când era pe banca FCSB-ului, a câştigat trei trofee într-un sezon, inclusiv ultimul titlu cucerit de formaţia bucureşteană. La finalul acelei stagiuni, 2014-2015, Gâlcă, complet incompatibil cu un om precum Gigi Becali, a fost pus pe liber! După o scurtă şedere la Espanyol (2015-2016) şi două experienţe banale la Al-Taawoun şi Al-Faya, ambele din Arabia Saudită, Gâlcă a preluat Vejle Boldklub, în martie 2019.

Mai întâi, a retrogradat cu această formaţie după un baraj dramatic, însă, în stagiunea precedentă a obţinut promovarea la pas, câştigând liga a doua din Danemarca. Iar acum, în primul sezon de la revenirea în Superliga daneză, după 6 etape, Vejle e lider cu 13 puncte!

Luni seară, în ultimul meci al rundei, echipa pregătită de Costel Gâclă a învins Aalborg în deplasare, scor 3-1. A fost o victorie spectaculoasă, în condiţiile în care gazdele au condus din minutul 12 şi, după ce Vejle a egalat în minutul 30, scorul de 1-1 s-a păstrat până spre finalul întâlnirii. 

Brazilianul Allan Sousa (86) şi iranian Saeed Ezatolahi (90+1) au adus însă victoria oaspeţilor, iar reuşita de 3-1 a fost, pur şi simplu, fabuloasă, după cum se poate vedea mai jos: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite