VIDEO Gigi Becali, victorie la debutul oficial ca antrenor: FCSB a ajuns să joace în faţa unui număr ridicol de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

La o săptămână după ce a recunoscut că el ia deciziile tehnico-tactice la echipă, Nicolae Dică fiind un simplu executant, latifundiarul din Pipera a reuşit să obţină trei puncte mari.

A fost nevoie ca Gigi Becali să fie recunoscut, în mod oficial, ca antrenor al FCSB-ului pentru ca echipa să iasă din criză.

După două înfrângeri în ultimele două runde, cu Chiajna şi cu Craiova, patronul şi-a asumat şi rolul de tehnician, iar acest nou statut a reprezentat un şoc pozitiv pentru echipă. Sâmbătă seară, pe „Arena Naţională“, în faţa a doar 2.500 de spectatori, elevii lui Gigi Becali au trecut de ultima clasată FC Voluntari, scor 2-1 (Gnohere 52, 76 / Tudorie 85).

Misiunea latifundiarului din Pipera a fost uşurată şi de faptul că Voluntariul a fost o trupă cu adevărat ridicolă. Faza golului de 2-0 vorbeşte de la sine, iar pe final, când ilfovenii erau în căutarea golului egalizator, la o minge în propriul careu, portarul Vâtcă şi fundaşul Căpăţînă s-au dat cap în cap într-o fază demnă de cascadorii râsului!

După succesul cu FC Voluntari, FCSB a trecut pe primul loc, având 24 de puncte după 13 runde, iar Gigi Becali rămâne în cursă pentru a câştiga titlul la debutul său oficial în antrenorat.

Liga I, zona de play-off

1. FCSB 24 de puncte

2. CFR 23p*

3. CS U Craiova 22p

4. Viitorul 22p

5. Astra 20p

6. Gaz Metan 20p*

*Echipe cu câte un meci mai puţin

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - VOLUNTARI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite