VIDEO Ghanezii au apelat la un ritual straniu de mobilizare înainte de finala pierdută cu Coasta de Fildeş în CAN

VIDEO Ghanezii au apelat la un ritual straniu de mobilizare înainte de finala pierdută cu Coasta de Fildeş în CAN

Ghanezii înainte de finala Cupei Africii pe Naţiuni FOTO captura Youtube

Jucătorii Ghanei au dansat în cerc înainte de meciul cu Coasta de Fildeş din finala Cupei Africii pe Naţiuni, dar acest ritual de mobilizare s-a dovedit a fi total ineficient.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa naţională a Coastei de Fildeş a câştigat pentru a doua oară în istorie Cupa Africii pe Naţiuni, după ce a învins în finala de la Bata (Guineea Ecuatorială) cu scorul de 9-8, în urma loviturilor de departajare, reprezentativa Ghanei. Înainte de meci, delegaţiile celor două formaţii au ajuns la stadion cu autocarul, iar jucătorii Ghanei au fost protagoniştii unui adevărat ritual de mobilizare, tipic african.

Ghanezii s-au strâns în cerc şi au început să cânte şi să danseze, după care au format un şir indian în drumul spre vestiare, unde au ajuns tot în pas de dans. Din păcate, ritualul nu a fost deloc eficient pentru Ghana. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările