VIDEO FOTO Viitorul sună bine: Ce urmează pentru gimnasta care şi-a rupt ambele picioare la aterizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerio

Samantha Cerio a participat, în weekend, la un concurs regional în Statele Unite care a avut un final groaznic pentru ea.

Americanca, cel mai experimentat om din echipa sa, a încercat o aterizare spectaculoasă, însă, a făcut o mişcare greşită care, din păcate, i-a încheiat cariera!

Cerio a aterizat cu genunchii înainte şi şi-a rupt ambele picioare, spre disperarea celor prezenţi în tribune. Sportiva a urlat de durere şi a fost transportată de urgenţă la spital. La câteva ore după acest accident groaznic, Cerio şi-a anunţat retragerea din gimnastică printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile şi las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin. Gimnastica m-a învăţat ce înseamnă munca grea, umilinţa, integritatea şi dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aş fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat aşa cum mi-aş fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ţi-ai imaginat“, a scris Cerio.

Gimnasta

Aceasta va avea un viitor fericit, în ciuda modului în care şi-a încheiat cariera sportivă. Potrivit presei internaţionale, ea va lucra pentru compania Boeing şi are nunta programată pentru luna iunie.

VEZI EXERCIŢIUL CARE I-A ÎNCHEIAT CARIERA LUI CERIO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite