VIDEO FOTO Cum a trăit Darren Cahill meciul Simonei Halep şi ce a făcut antrenorul australian din cauza tensiunii partidei jucătoarei noastre

VIDEO FOTO Cum a trăit Darren Cahill meciul Simonei Halep şi ce a făcut antrenorul australian din cauza tensiunii partidei jucătoarei noastre

Darren Cahill n-a mai rezistat tensiunii FOTO Iulian Anghel (Melbourne)

Simona Halep s-a calificat spectaculos în optimile de finală ale Australian Open, după un meci fabulos cum rar pot fi văzute la tenis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halep a luptat incredibil şi nu a cedat nicio secundă deşi a avut multe momente dificile. Tensiunea şi desfăşurarea meciului l-au ridicat în picioare şi pe Darren Cahill, altfel un tip extrem de calm şi liniştit, care dă impresia că este mereu stăpân pe sine. 

La un moment dat, Darren şi-a scos tot ce avea în buzunare, portofel, telefon, ochelari, şi le-a aruncat sub scaun, după care a lăsat mâinile în jos lăsând impresia că se roagă. În setul decisiv, când s-a luptat la baionetă, australianul a renunţat la stilul său calculat şi s-a ridicat în picioare la fiecare minge, pentru a o încuraja pe Halep.
 
Şi celălalt antrenor al Simonei, Andrei Pavel, s-a agitat ca un leu în cuşcă, strigând minge de minge la Simona.
 


Adevărul la Australian Open 2018 - Proiect susţinut de Aqua Carpatica
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: