VIDEO FOTO Hagi, aproape în lacrimi: Cum a reacţionat la golurile lui Ianis. Gerrard: „E foarte mândru!“

VIDEO FOTO Hagi, aproape în lacrimi: Cum a reacţionat la golurile lui Ianis. Gerrard: „E foarte mândru!“

Gheorghe Hagi a trăit o seară memorabilă pe Ibrox Park

Chiar dacă Viitorul e la un pas de a rata play-off-ul şi are un meci crucial în weekend, antrenorul ei a lăsat echipa, pentru câteva ore, pentru a asista la partida Rangers - Braga din 16-imile Ligii Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Hagi îşi motivează cel mai bine fiul! În ziua în care a împlinit 55 de ani, Ianis a marcat primul său gol, unul decisiv, de trei puncte pentru Rangers în campionat.
 
Iar joi seară, prezent în tribunele „Ibrox Park“, Hagi a asistat la cel mai bun meci al fiului său de până acum la o echipă din străinătate. Condusă cu 2-0 pe teren propriu de Braga, Rangers a fost „resuscitată“ de golul lui Ianis din minutul 67, iar apoi, la 2-2, românul a punctat decisiv, pentru o victorie uriaşă: 3-2!
 
În tribune, Gheorghe Hagi şi-a stăpânit cu greu emoţiile şi s-a bucurat, precum un copil, la fiecare gol al băiatului său, după cum se poate vedea mai jos:
 
După meci, în interviul acordat în presa britanică, antrenorul celor de la Rangers, Steven Gerrard, la rândul său, un fost mare fotbalist, a amintit de prezenţa lui Gheorghe Hagi în tribune.
 
 
 
Ce a spus Steven Gerrard?
 
*Hagi, tatăl lui a fost aici! Sunt sigur că va fi foarte mândru de prestaţia fiului său.
 
*A fost o seară fantastică, mă bucur mult pentru suporterii noştri. Cred că ne-am regăsit, mai ales prin prestaţia din partea secundă. Eram dezmăgiţi de nişte lucruri după prima repriză. 
 
*Am învins o echipă bună. Am dat o dovadă incredibilă de caracter. Am alergat din răsputeri unul pentru altul. Am jucat compact, cu o organizare bună. Am avut o formă mai bună şi am dominat repriza a doua.
 
VEZI GOLUL DECISIV AL LUI IANIS HAGI FILMAT DIN TRIBUNE
 
VEZI AMBELE GOLURI ÎNSCRISE DE IANIS HAGI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: