VIDEO Un fotbalist român care a marcat un gol fabulos se cere la naţională: Sunt mai bun ca Mutu

VIDEO Un fotbalist român care a marcat un gol fabulos se cere la naţională: Sunt mai bun ca Mutu

Echipa naţională a României FOTO Răzvan Păsărică

Are 36 de ani, dar nu a renunţat la gândul de a evolua pentru echipa naţională. Mai ales că n-a avut ocazia de a juca la un turneu final.

Daniel Pancu a marcat două goluri extraordinare în meciul dintre CSMS Iaşi şi Rapid, partidă restantă disputată miercuri. Mai ales primul gol a fost spectaculos, un şut-bombă de la 35 de metri ce s-a dus în vinclul porţii lui Miron. Fotbalistul a afirmat pentru Prosport că e gata să ajute România în dubla cu Grecia. 

"Sunt mai bun şi mai în formă ca Mutu. Dacă Mutu se cere la echipa naţională, eu de ce n-aş juca la baraj?", s-a întrebat Pancu retoric. 

Fotbalistul Rapidului are 36 de ani şi 27 de selecţii pentru echipa naţională a României, marcând de nouă ori în tricoul galben. 

Recent, "Pancone"a fost unul dintre protagoniştii scandalului "Tamaş", însă s-a dovedit că el nu a întrecut limita, ci doar a încercat să-l stăpânească pe fostul său coleg de la naţională. 

VIDEO cu primul gol al lui Pancu în meciul cu CSMS Iaşi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: