VIDEO Fotbal divin: De ce golul magnific al lui Rakitici a intrat în istoria Barcelonei. Bornele unei seri magice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rakitici

Messi a fost cel mai bun om de pe teren pe „Wembley“, însă cel mai frumos gol al serii l-a marcat Ivan Rakitici cu un şut-bombă, fără preluare, din afara careului!

A fost cel de-al 600-lea gol pentru Barcelona în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Primul a venit la 3 septembrie 1959, fiind înscris de Segarra în remiza cu ŢSKA Sofia, scor 2-2.

*Philippe Coutinho a reuşit al treilea cel mai rapid gol pentru Barcelona în Ligă. Brazilianul a punctat pe „Wembley“ după doar 92 de secunde. Pe primele două locuri se află golurile înscrise de Van Bommel în poarta lui Panathinaikos în 2005 (după 40 de secunde) şi cel al lui Sonny Andersson contra lui Manchester United în 1998 (după 51 de secunde).

*Al doilea gol al lui Griezmann (Atletico Madrid) în poarta celor de la Club Brugge a fost cel cu numărul 8.000 din istoria Ligii Campionilor. Primul gol în noul format al competiţiei a fost reuşit de nigerianul Daniel Amokachi pentru Club Brugge în meciul cu ŢSKA Moscova la 25 noiembrie 1992.

VEZI GOLUL FABULOS ÎNSCRIS DE RAKITICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite