VIDEO Fotbal demenţial în Anglia - Kosovo: S-a marcat în secunda 34, au fost şase goluri până la pauză şi opt în total

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kosovo, neînvinsă în primele patru partide din preliminariile Euro 2020, s-a dus la Southampton şi a arătat un fotbal plin de curaj.

În fotbal se spune că poţi să pierzi un meci, însă contează şi cum îl pierzi! Şi, într-adevăr, aşa e! Kosovo a jucat, marţi seară, pe terenul unei echipe care a prins semifinalele la Mondialul din 2018, a pierdut categoric, însă a câştigat respectul celor care au urmărit partida!

Kosovarii, victorioşi, sâmbătă, în faţa Cehiei, au intrat pe teren fără a fi timoraţi de renumele adversarei. Şi au deschis scorul după 34 de secunde, profitând de o gafă din apărarea englezilor. De aici încolo, a ieşit un meci nebun! Iar dacă te-ai uita doar la scorul de la pauză, 5-1 pentru Anglia, ai fi tentat să spui că fotbaliştii kosovari au fost jaloane. 

Nici vorbă de aşa ceva! Într-adevăr, elevii elevţianului Bernard Challandes au fost naivi, însă au jucat cu curaj. Au atacat nebuneşte, de câte ori au avut ocazia, lăsând spaţii mari în defensivă. Iar la fazele fixe au fost, pur şi simplu, depăşiţi prea uşor. Peste aceste probleme a venit şi o doză mare de ghinion, care a cauzat autogolul incredibil prin care Anglia a făcut 3-1.

Chiar şi conduşi cu 5-1 la pauză însă, kosovarii n-au abandonat lupta. Au revenit pe teren în forţă şi au marcat de două ori după pauză prin Berisha (49) şi Muriqi (55-penalty). S-a terminat 5-3, în condiţiile în care Anglia a ratat un penalty prin Kane, în minutul 65.

VEZI GOLURILE MECIULUI ANGLIA - KOSOVO

Grupa A

Marţi

Muntenegru - Cehia 0-3

Anglia - Kosovo 5-3

Clasament

1. Anglia 4 meciuri, 12 puncte

2. Cehia 5 meciuri, 9 puncte

3. Kosovo 5 meciuri, 8 puncte

4. Muntenegru 5 meciuri, 2 puncte

5. Bulgaria 5 meciuri, 2 puncte

*Primele două locuri ajung la Euro 2020

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite