VIDEO A fost sau nu penalty? Marii specialişti din arbitrajul românesc nu se pun de acord asupra fazei care a decis meciul dintre Real Madrid şi Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul dintre Real Madrid şi Juventus s-a încheiat cu 3-1 pentru oaspeţi. Ronaldo a marcat golul calificării în prelungiri după un penalty controversat.

La 3-0 pentru Juventus,meciul se ducea în prelungiri. În minutul 90+2 însă, arbitrul englez Michael Olivier a dictat penalty pentru Real, la o fază conroversată, cu un duel între Vasquez şi Benatia. 

"Nu se dă niciodată penalty la această fază! Trebuie să fie clar, ca lumina zilei, ca să dai penalty. Atacantul Realului s-a aruncat înainte să fie atins. După s-a repezit să dea cartonaş roşu... Nu e posibil să faci aşa ceva, la nivelul ăsta. A fost distrus mitul arbitrilor englezi, care nu fluieră orice. E greu de crezut că s-a întâmplat asta. Ar fi o imprudenţă a apărătorului, dar nu se poate acorda penalty. Poate cu lupa să se vadă ceva... Aşa arbitru, aşa observator (n.r observatorul meciului a fost Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA). După părerea mea nu este 11 metri! La baschet era fault, la fotbal niciodată. Depinde cine îl ţine în braţe la UEFA, nici acolo nu-i mânăstire de maici. Şi acolo e destulă corupţie", a spus Adrian Porumboiu, pentru Telekom Sport, contrazis de Cristi Balaj.

"Decizia de penalty trebuie acordată! Atacantul e în faţa porţii, iar în momentul în care doreşte să lovească mingea este dezechilibrat de apărător, care vine în viteză, astfel că decizia corectă este lovitură de pedeapsă. Este o nelgijenţă, cea mai simplă formă de fault. Dacă Buffon a fost eliminat, probabil că i-a adresat injurii arbitrului. Dacă această fază ar fi avut loc în minutul 5, sau în minutul 10, nu ar mai fi existat aceste discuţii. Este trist că apar astfel de situaţii, dar arbitrul a trebuit să ia o decizie. Avea numai două variante, să dea penalty, sau să nu dea penalty. Nu putem vorbi despre o greşeală imensă a arbitrului, dacă nu acordă penalty, pentru că a fost o neglijenţă", a opinat Balaj.

Citeşte şi:

VIDEO Ce i-a făcut Cristiano Ronaldo lui Buffon în timp ce acesta îşi striga nedreptatea într-un interviu la tv

VIDEO Dramatism total în meciul dintre Real şi Juventus! Torinezii au condus cu 3-0, dar s-au prăbuşit la ultima fază

„Eşti animal! Ai un tomberon în loc de suflet“. Acuze grele din partea unui mare fotbalist italian la adresa arbitrului după Real Madrid - Juventus

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite