VIDEO Florin Andone a scandalizat Anglia cu un fault „criminal“: Reacţii dure în mediul online după un gest oribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andone jpeg

Florin Andone a devenit titular la Brighton în acest sezon, după ce, în stagiunea precedentă, a prins doar opt partide în primul „11“ în Premier League. Din păcate, atacantul a dat cu piciorul la şansa primită.

Florin Andone (26 de ani) l-a impresionat în perioada de pregătire pe Graham Potter, cel care a preluat Brighton în acest sezon, după ce echipa s-a salvat cu mari emoţii de la retrogradare în stagiunea precedentă.

Potter a început să-i dea mai multe minute de joc vârfului român şi, sâmbătă, în confruntarea cu Southampton de pe teren propriu, l-a trimis pe teren din primul minut. Doar că Andone a văzut „roşu“ direct după 30 de minute din cauza unui fault extrem de dur care a stârnit reacţii vehemente în mediul online.

Inclusiv fostul atacant englez, Gary Lineker, s-a arătat şocat de intrarea vârfului de la Brighton: „Andone, eliminat după un fault grosolan“, a scris Lineker pe Twitter.

Rămasă în inferioritate numerică, Brighton a fost învinsă acasă de Southampton, scor 0-2, ceea ce i-a înfuriat şi mai mult pe suporterii gazdelor. Aceştia au condamnat gestul lui Andone pe care îl şi aşteaptă acum o suspendare drastică.

VEZI FAULTUL COMIS DE FLORIN ANDONE

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite