VIDEO Florin Andone a dat pasa de gol în meciul Rayo Vallecano-Cordoba 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Andone a fost titular în meciul pe care echipa sa, Cordoba, l-a câştigat în deplasare cu Rayo Vallecano, scor 1-0. Atacantul român a dat pasa din care s-a înscris unicul gol al întâlnirii.

Florin Andone este un nume care îşi face din ce în ce mai des auzit în Spania. După golul marcat etapa trecută, de data aceasta românul a dat o pasă de gol în meciul Rayo Vallecano-Cordoba. În minutul 39, Andone a driblat un adversar, a centrat în careu, forţându-l pe jucătorul Ba de la gazde să marcheze în proprie poartă. S-a terminat 1-0 pentru Cordoba, autorul moral al golului fiind Florin Andone.

Românul a fost schimbat în minutul 88 al jocului din cauza unor crampe musculare. Şi după această etapă, Andone a dovedit că este un jucător exponenţial pentru modesta echipă spaniolă, care încearcă să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

Potrivit transfermarkt.de, Andone a mai jucat până acum la Castelon, echipa a treia a lui Villareal, Atletico Baleares, echipa a doua a Cordobei şi acum prima echipă a Cordobei, care evoluează în Primera Division. El a bifat şi trei selecţii la naţionala U19 a României. 

VIDEO cu pasa de gol a lui Andone

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite