VIDEO FCSB, victorie entuziasmantă după o primă repriză dezolantă: vicecampioana, ca şi calificată în turul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman şi Tănase au marcat pentru FCSB
Florinel Coman şi Tănase au marcat pentru FCSB

Cu siguranţă, dacă ar fi intervenit telefonic la vreo emisiune TV, în pauza meciului cu Alashkert (Armenia), Gigi Becali şi-ar fi făcut praf echipa.

FCSB leagă, deocamdată, victoriile (a câştigat patru din cele cinci meciuri oficiale), chiar dacă e „antrenată“ de Gigi Becali. Iar asta pentru simplul motiv că echipele pe care le-a întâlnit până acum au fost mult prea slabe.

După „dubla“ cu Milsami (Republica Moldova) în turul I preliminar al Ligii Europa, rezolvată la pas, vicecampioana Ligii I a dat de Alashkert, o formaţie care a câştigat Cupa Armeniei în sezonul trecut, iar în campionat s-a clasat pe locul 4.

Deşi o adversară modestă, de mâna a treia, Alaşkert a dominat o prima repriză în care a avut marile ocazii. Totuşi, la pauză s-a intrat cu 0-0. În partea secundă, lucrurile au revenit la normal şi, chiar dacă gazdele au mai avut câteva şanse de gol, scorul a fost deschis şi apoi majorat de FCSB. Florin Tănase (60), Iulian Cristea (68) şi Florinel Coman (82) au marcat pentru o victorie care rezolvă calificarea în turul III preliminar al Ligii Europa, în proporţe de 99%, înaintea returului de la 1 august (ora 21.30, Pro TV).

Dacă va trece de Alashkert, FCSB va întâlni Mladea Boleslav (Cehia) la 8 şi 15 august, meciul-tur urmând a fi în România.

VEZI GOLURILE MECIULUI ALAŞKERT - FCSB

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite